17

Анонимен

преди 1 месец

Френските колониални хищници потопиха в кървав терор нещастния и беззащитен народ на Нова Каледония!!! Къде е ООН и защо дреме?! Къде са либерастките "демокрации" да заклеймят с шошоров патос и плам терора над местното население,което се бори за свободата си от френските агресори???

16

Voila

преди 1 месец

madam, jour de Spas. Те ти булка Спасовден. Сега Нова Каледония, скоро и други територии. От случката в Африка на Макрон(чо) не му просветна, сега ще му спретват Оранжеви революции, та да си мери приказките.

15

МАРИАНКА

преди 1 месец

СВОБОДАТА ВОДИ НАРОДА - РАЗБРАХТЕ ЛИ ФРАНСЕТАТА???...

14

Хм...

преди 1 месец

Какви ли претенции може да има Държавата на Свободата, Равенството и Братството към няколко острова на маййната си в Тихия Океан та обявява за сепаратисти всички местни които ИСКАТ НЕЗАВИСИМОСТ и управление от свои сънародници а не от Френски Губернатор? Да не би да се повтаря историята със Судан, които също не иска да е Френска Губерния и беше бомбандиран а бойците са независимост, ооо какво клише , бяха обявявани са СЕПАРАТИСТИ? Значи не искаш ли да си губерния значи си терорист и сепаратисти.

13

Дънди

преди 1 месец

Кремъл се мъчи всячески да дестабилизира Запада. Май се уплаши,че франсетата искат да ходят да тепат крепостници и реши малко да им намери работа.

12

Анонимен

преди 1 месец

мазни колониалисти. свобода за нова калцедония!

11

Анонимен

преди 1 месец

ЕблюБаб не може да се оправи с една шепа аборигени,ама виждаш ли щял да воюва с Русия!

10

Ясно?!

преди 1 месец

До 9,Търси същото каквото и сащ и нато в Ирак,Либия,Сирия,Грузия и тн.и тн.

9

Това е

преди 1 месец

Нова Каледония да обяви референдум и да пойска воена помощ от Русия ,и готово.

8

Заспала Пу...ка

преди 1 месец

Какво ли търси Азербайджан във Каледония Ами Русия или Китай аз знам какво точно във този Остров (dom tom) territoire des outre-mer ) истината е във НИКЕЛА точно там са 20 % от световните запаси Ето това истината

7

Да

преди 1 месец

Острова е изолиран за да не научи света за френските зверства.

6

Щерю

преди 1 месец

Чули "дрънчене на ротори на хеликоптери" - направо ще се разглобят...

5

Анонимен

преди 1 месец

Дългата костелива ръка на бонзая стигна и до там.

4

Анонимен

преди 1 месец

а защо във Франция бият негггрите??

3

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам Русия и Китай да изпратят на първо време калашници,РПГ,ръчни гранати и солидно количество боеприпаси за тях,демокрацията и правото на самоопределяне трябва да се пазят!

2

Цирк

преди 1 месец

Франция е спряла интернета там зада не се види,как кърваво потушава протестите.И те седнали дами говорят за Русия и демокрация....

1

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно са поети.