26

СаутБийч

преди 3 месеца

Драги сънародници с празни джобчета без 40 лв. за DAZN стрийма: отидете на crackstreams.ws и гледайте есента реванша безплатно. Както и много други спортни предавания на живо всеки ден. После ще ми благодарите..

25

Коко

преди 3 месеца

Слаба ракия сте в БГ. Пишете, че му подарили титлата на Усик заради Украйна?! Че бил нагласен мача?! Явно не сте гледали кво стана. Съдията спаси Фюри от чист нокаут. Ръцете му бяха долу когато Усик се засилваше за последна тупалка, която щеше да е и нокаут. А иначе Фюри добре се държа до 7-ми рунд и в моменти доминираше. Добър боксьор е, но не може да се мери със славянската машина! Слава на Украйна. Слава на Русия и дано братския руски народ да се отърве от Владолф по-скоро!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Вече Усик победи Фюри и е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН В СВРЪЖТЕЖКА КАТЕГОРИЯ .За първи път с 4 -те пояса...Усик го нокаутира в 9-я рунд,но съдията спаси Фюри.

23

Тиква

преди 3 месеца

До 23, разбирам те,по далеч от Турция и Гърция никъде не си излизал,нямаш и представа за хора, особено в казармата или армията,най продажни и слаби усраинци,в Европа от тях ги правят герои,а реално за нищо не стават,от много години го разбрах,подлеци и нагло племе,заслужава бой и бой,такива като теб , позор за България, същия манталитет, предателски.

22

Анонимен

преди 3 месеца

100 милиона долара взима победителя, победения 35. Аз се чудя ако победиш и вземеш 100 милиона долара, защо да не се откажеш от бокса вместо да продъжават да те удрят в кратуната в следващи мачове. Това не е като примерно да продължиш да си футболист или тенисист.

21

До 22

преди 3 месеца

Колко точно само се самоопредели - тиквата. Акълът ти е колкото на едно пиле, а злобата за цял слон. Усик, ако победи, няма да е заради това, че е украинец, а заради качествата си на боксьор. Между другото той е от Крим, но не прие неговата анексия от Русия, затова се състезава за Украйна, за което заслужава адмирации.

20

Тиква

преди 3 месеца

Светът ще бъде солидарен със Усраинци,имат световна шампионка по интимни ласки,сега усик,по мъжки ласки.

19

Анонимен

преди 3 месеца

до 20 Как да не го погледна в очите на кантара бе? Там Фюри буквално му се нахвърли с чело и го изблъска. К'во си гледал не знам.

18

Анонимен

преди 3 месеца

както Джошуа клекна пред украинеца, така ще стане и сега. Всичко е уредено , за това Фюри беше гузен и не го погледна в очите, ще гледаме поредния режисиран театър в който целия свят е длъжен на украинците

17

Анонимен

преди 3 месеца

до 4 Мистик, вярно ли да гледаш в тази платформа мача ще струва 40 лева? Муахахахаха...аз ще го гледам безплатно в livetv.ru.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Фюри снощи на кантара изглеждаше в най-добрата си форма. Махнал е шкембето.

15

Обективен

преди 3 месеца

Усик е светлинни години от класата на братята Кличко. Той е посредствен боксьор и Джошуа ще го размаже още в първия рунд с лекота. Всеки, който разбира от бокс и е обективен, го знае това. Но уви, политиката опорочи и бокса...

14

Анонимен

преди 3 месеца

до 10 Аз ще го гледам безплатно по livetv.ru

13

Анонимен

преди 3 месеца

Довечера ще гледаме една пародия на бокс където всичко е ясно- украинеца Усик ще победи Фюри и така ще стане абсолютния световен шампион от 25 години насам. Като няма утеха за украинците на бойното поле, поне запада ще им подари титлата да се порадват и те в тия тежки времена за тях.

12

Х

преди 3 месеца

До Обективен помниш, че Кличко е украинец нали? :D

11

Обективен

преди 3 месеца

За да има политкоректност, Усик ще "победи", както "победи" и Джошуа. Пълен цирк...

10

Х

преди 3 месеца

принципно ще ми е интересно, но не съм сигурен, че ми се дават 40лв. Май ще изчакам.

9

Сенеката

преди 3 месеца

Сега ние за кого ще викаме за ромееца или за хохала...

8

Анонимен

преди 3 месеца

И двамата са великолепни боксьори,родени шампиони.Разбира се Усик е нещо уникално, извънредно талантливо.Кофтито е,че е роден крузер ,а се бие с много по -големи и с по-големи габарити боксьори.По-важното е че ги побеждава...Но победителят ще е достойния абсолютен световен шампион.Разбира се,нито една бълг. ТВ няма да излъчи двубоя,за пореден път.

7

Анонимен

преди 3 месеца

А нашия ше гледа по телевизията