6

вгз

преди 3 седмици

С нетърпение очаквам да видя някой умрел режисъор как снима. Тези не знаят кога е време за пенсия.

5

Анонимен

преди 1 месец

Холивуд умря отдавна. Няма никакви свестни продукции, няма актьори, няма таланти повече. Жендърските ценности и либерастията го доведоха до там. Някой да каже един оригинален добър филм (примерно като Жега) последните десет години.

4

Олимпий Панов

преди 1 месец

Дори и след смърта!

3

Хм...

преди 1 месец

Я напишете и как Клинт Истууд СЕ ОТКАЗА от шесте си Оскара и каза че е отвратен от това което представлява днес Холивуд и че не иска да има нищо общо с тях. Квоти... шуробаджанашки истории... филмова роля срещу сеххх .... Толериране на бездарни третополови ... подкупи... измами с рейтинга на филми... А и Клинт НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ. Актьорите отказващи да работят с Холивуд се увеличават със всеки изминал ден.

2

Ездата на валкюрата

преди 1 месец

Сещам се за героя на Сергей Бодров от "Кавказкий пленник" който накрая махаше на тежко въоръжените вертолети и викаше "ееейх, тук съм, тук съм" и но те го отминаха и той почна да вика "не надо, не надо", и музиката беше от "Прощаването на славянката".

1

Анонимен

преди 1 месец

"яростно амбициозен архитект решен да преустрои разпадащ се град в утопия" - Типично по американски: целия свят ще преобърнат с главата надолу, но да е според тяхното разбиране за хармония. И най-важното: да спечелят милиарди.