6

Анонимен

преди 1 месец

хаха те заедно с инфлацията ли я пускат... даваш 150 а получаваш 10. и ко е туй 100г. това 100г. откакто нямаме лека атлетика ли е или...

5

Анонимен

преди 1 месец

До 4 IT пенсионер: Кажи какви са монетите от Царство България и какви са от БНР. Сребро срещу сплав която не струва и самата монета.

4

IT пенсионер

преди 1 месец

Събирам монети, имам почти всички от царска България и от соца но такива измислени монети с надути цени не купувам.

3

анонимен

преди 1 месец

До Мазно Турско Кафе Найо Тицин го знам отдавна, доста отдавна. Само претендира, че е нещо, което не е. След 100-200 години ако го споменават някъде, ще е като приспособленец и човек с огромно самочувствие без покритие. Какво искаш да напише във Фейсбук един ограничен човек. Освен това и непукист. Нашите спортисти ще останат в историята, а политиците и ПР-ите им няма, защото с нищо не са допринесли за развитието на България. Не виждам смисъл от това, за което чета в новината, но е ценно.

2

анонимен

преди 1 месец

До Мазно Турско Кафе Срамота е под тази новина да пишеш такива неща. Срамно е, но явно не го осъзнаваш. Ще има монета 200 години лека атлетика и 300, защото ние имаме постижения в тези дисциплини. А политиците ни, с далаверите си и с катастрофите си, ще бъдат забравени, каквото заслужават.

1

Мазно Турско Кафе

преди 1 месец

А монета ПП-ДБ с Ухилен Про100 киро от едната страна и снимката на смачканите коли от другата що не пуснете? Вземете снимките от Найо, те са вече публични във Фейса!