12

Анонимен

преди 1 месец

Като се вдигнете на протест, кабинетът Главчев ще обяви годината за неучебна и ще ви видим как ще карате половин година без мъни. Вие и без това не работите, а имитирате дейност.От МВР и ДАНС не обявиха ли ПИФ на ЮЗУ за престъпна структура?

11

Анонимен

преди 1 месец

Висшето отдавна е вече нисше образование, а науката неука!

10

Корумпе

преди 1 месец

***=ппаплач!

9

Корумпе

преди 1 месец

Като знам какво учат децата, и 933 им е много... Представи си само - Г.Лозанов е даскал там! *** на дебедебилите-жельтопаветници!

8

Кравар текезесар

преди 1 месец

да идват у фермата, давам 5000лв

7

Анонимен

преди 1 месец

Довършете започнатото и отстоявайте гласуваното в НС увеличение на заплатите от 1-ви април.

6

SS

преди 1 месец

Съвета на Еректорите ... Не се наядоха,то не бяха учебници,помагала,подписи ,за няколко години си дадоха един на друг 2000 професури ... преписвачи.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Тия /3/ Това са таканареечените въпроси-капани. Искат да се отговори само с "Да" или с "Не". Обаче който и от двата отговора да избереш, ако не дадеш допълнителни пояснения, отговорът ще е грешен.

4

Шуробаджанаци, аман!

преди 1 месец

Нека бъдат така любезни да пресметнат във всеки оглавяван от тях университет какъв е процентът на преподавателите, настанени там на шуробаджанашки принцип? Да огласят официално колко от преподавателите са обвързани помежду си с роднински връзки или навремето са постъпили там като деца, внуци, зетьове и т.н. на вече пенсионирани професори? В БАН е същото дередже.

3

Тия

преди 1 месец

Нямат никаво основание да протестират! Право на протест имаме родителите, които изнудвате децата ни да плащат под бюрото, за им пишете оценки! Винаги кдин студент може да бъде закопан с върос, ако не си плати! Проклети да сте

2

Анонимен

преди 1 месец

На техните заседания обикновено отиват, за да се uзnъpдят и да отбележат присъствие. Сега поне ще обсъждат нещо - дали да спрат да си вършат работата, която и без това не вършат като хората, за да изкрънкат още пари от джоба на данъкоплатците.

1

Анонимен

преди 1 месец

Протестурвайте си не ми пречите :)))