15

Христо Христов

преди 1 месец

До 2 "... дето гръмна Фицо даже не го набиха" - източноевропейците не са про'с'таци като западняците и затова си патят.

14

БГ фолклор

преди 1 месец

Затрещеа коловее, засветкаа ножовееее ...

13

Ако

преди 1 месец

беше тръгнал да убива хора по улиците нямаше да го застрелят. Ама нали е тръгнал да пали не друго, а синагога, прошка няма!

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Олимпиада ще има,но няма да е безпроблемна. Арабите са между страх от мъжеството на Израел,а с Израелските атлети ще дойдат два батальона юнаци и подразделения на Великите от Мосад. В Германия също ще са на нож в защита на израелските атлети,защото Франция е все пак арабска страна и е непредвидимо какво може да се случи. Франция е много виновна за антисемитизмът на нейна територия. Тук всичко се управлява от араби-социални,трудова борса,медицина. Франция е колония на Катар и Саудитска Арабия .

11

САБРИ

преди 1 месец

В ФРАНЦИЯ НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ, ОЛИМПИАДА МОЖЕ И ДА НЯМА

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Ще вметна нещо,което ми е болка. Три пъти досега са ми изчезвали личните документи във Франция. Последният път преди около месец. Нямам лични документи.Първата крачка по закон е да подам сигнал в Националната Френска Полиция..ВЪВ ВСИЧКИ БЮРА НА СЪЩАТА ОТКАЗВАТ ДА ПРИЕМАТ ОПЛАКВАНЕТО МИ ЗА ОТКРАДНАТИ ДОКУМЕНТИ,БЕЗ КОЕТО НЕ МОГА ДА ПРЕМИНА КЪМ ВТОРАТА КРАЧКА,А ИМЕННО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС В ПОСОЛСТВОТО И ИЗДВАНЕ НА НОВИ. В същото време на сирийци без възможност да се докаже кои са им се дават документи

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Добро действие на полицията,но само в случаят. Френската полиция се държи безобразно с българските граждани.Вече съм споменавал,че бях арестуван три пъти,защото предрекох какво иде да се случи с Израел. Последният път в град Каркасон,защото в защита на Държавата Израел ходих със Звездата на Давид на челото. Бях арестуван и в град По,защото се разхождах навред и под гнусни заплахи със знамето на Израел. Бял арестуван най-нагло в град Тарб,където дори потъпкаха реалността,лепвайки ми тероризъм.

8

аз

преди 1 месец

Ей такива дж.агали подпалиха и Нотр-Дам. Ама за това се мълчи.

7

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Горкият , не знае, че евреците и ус раините са с вечни права. Дори в германия са направили инсталация 132 стола , в чест на отвлечените от хамас. Историческото чувство за вина се ползва доста угодно от някои. Така ще е.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ако беше църква нямаше да го закачат, даже щяха кибрит да му дават.

5

Анонимен

преди 1 месец

Убиецът на Фицо е дошъл от синагогата, затова не го биха.

4

Ze nigmar

преди 1 месец

Т*пи като н*три:)))

3

Варг Викеренски

преди 1 месец

Ако беле църква щяха да го оставят да довърши.

2

Егати, а тоя

преди 1 месец

дето гръмна Фицо даже не го набиха. Очевидно има разлика в отношението.

1

Христо Христов

преди 1 месец

Можели са да стрелят в крака, но са го елиминирали, защото най-вероятно е провокатор, нает от някоя израелска служба.