411

Анонимен

преди 4 седмици

По принцип до сега не сам срещал шофьор от НСО да кара нормално винаги са се чуствали като властелини на пътищата.недосегаеми

410

Абе

преди 4 седмици

Личи си с каква скорост са се врязали в човечеца ! За Затвор е Кирчу , ама нали не е от народа, ще го препишат всичко на мъртвия човечец !!!

409

Анонимен

преди 1 месец

Кога българинът ще разбере, че е управляван от убийци, които се чувстват всевластни?

408

Анонимен

преди 1 месец

Тръгнете за морето и ще ви настигнат поне 2 пъти със светлини и отцепване от пилотна кола и винаги със 150-170 км ч! Кой не го е виждал това? И кикито седи като чувал с картофи и не можело да му каже да спре да кара проосташки! И защо ще се вози в кола на нсо и ще му плащаме ние бензина?!

407

Коментатпр

преди 1 месец

Какво стана с делото срещу Красимир Катев?

406

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно зад волана на НСО колата е бил Килър Петков. Чичото на Киро - Отец Георги разказва как Киро обичал да кара с над 150 км.ч., но му взели канадската книжка, а българска нямал. Килър имал много актове за превишена скорост. Актовете изчезнали. Нищо чудно да се е кефиш зад волана. Той е инфaнтилен. За това ще изкарат покойния шофьор виновен, въпреки, че е бил професионален шофьор.

405

Анонимен

преди 1 месец

Пак е имало кристали

404

Обикновената скорост

преди 1 месец

Е за обикновените хора !

403

Анонимен

преди 1 месец

417 - А ТИ ВИЖДАШ ЛИ ЗНАКА СТОП? - ВЧЕРА ЖЕНА РАЗКАЗВАШЕ ЧЕ ТАМ Е ЗАВОЙ И ТРЯБВА ДА СЕ КАРА БАВНО. А НА ПРО100 КИРО КОЛАТА ДА УДАРИ ДРУГАТА ОТСТРАНИ ЯВНО НЕ СА МОГЛИ ДА ВЗЕМАТ ЗАВОЯ.

402

Анонимен

преди 1 месец

И четиримата да идат на крак да се извинят лично на шофьора. Па ако от там успеят да се върнат тука значи нямат вина.

401

Нанайко Пицин

преди 1 месец

Кичо не е виновен! Путин е виновен!!!

400

Анонимен

преди 1 месец

160 км в час

399

Няма значение

преди 1 месец

Няма никакво значение с колко са карали и кого са убили. Това е държавна кола , караща един от тия дето ни управляват. Полицията е тяхна. Съдът е техен. Прокуратурата е тяхна... Кой да ги съди ? Арменския поп ли ? Това бяха и статиите по темата. Повече нищо няма да чуете са тази случка. Станалото- станало. Амин.

398

Ббб

преди 1 месец

Да питат шофьофа и пътниците за скоростта. Нека всички знаем по какви правила се движат тези, или карат на Всичко коз. Вместо да са за пример.. Нали те измислят правилата за движение. Ако ще е така, да ги закриват. Как може държавен автомобил да убие човек.. То линейка и пожарна не карат така, да сте чули за убити от тях, а те отиват да спасяват живот. А тия за къде бързат, сигурно за жена на легло че ги чака..

397

Анонимен

преди 1 месец

Най-лесно е да обвиниш мъртвия - той няма възможност да се защити! Мpъcни пoдлeци са тия некадърници от НСО. ВСЕКИ месец правят катастрофи, но чуваме само за тежките такива... другите ги крият за да не уронят "престижа" на тая кликa!

396

Ямболски цървуль

преди 1 месец

И на мен ми се е случвало,ЛЕТЯЩ моторист да ме удари от страни. Тези от НСО са летели ,и съм сигурен,че ТЕ са виновни!

395

Партия ПтП

преди 1 месец

Няма вискока скорост... няма катастрофа... няма да има наказани... Ще обявим за виновен умрелия.

394

Супер нюз

преди 1 месец

Жипа почти спрял е бил. Даже никой не се е возил в него. Тицин и киро случайно са минавали от там докато се разхождали . И чули че била станала някаква катастрофа.

393

Чудно

преди 1 месец

Аз не питам с какво скорост се е движила колата на НСО , а защо професионалния шофьор на Аудито не е спрял на СТОП ?

392

ЕКСПЕРТ

преди 1 месец

Никаква математика не Ви трябва, на всяка кола даже и от ВРЕМЕ-ОНО километражът на колата е проектиран да спира на скоростта при първоначаният удар.Сложете и 20-30 отгоре за спирачен път и ХОП ето Ви я скоростта.Но няма да Ви го покажат защото сте Бееее,ББебебебе, Беееее