64

преди 1 месец

държавата на тези *** може да се нарича само и единствено БЮРМ. А за европа да си купят по един крив макарон и да я гледат през него

63

Анонимен

преди 1 месец

Режимът се връща. Ще бъде много трудно. Все повече хора ще се изселват от Северна Македония.

62

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименОбикновенните хора в Северна Македония не са лоши и глупави, просто и те са случили на *** да ги управляват, като и нас.

61

Анонимен

преди 1 месец

Този гнусна-----к да гледа Европа само през крив макарон

60

Анонимен

преди 1 месец

Бай, РСМ, скопо няма да се видим в ЕС. България връща ветото, Гърция също дава подобен сигнал. ЕК не приема поведението на ВМРО ДПМНЕ.

59

емо

преди 1 месец

*** работа. подписали договори с гърция и българия ама няма да ги спазват, като ще продължат да крадат история и да я представят като собствена, защото иначе няма как да обосноват идентичността си. и националните предатели от герб, пп-дп и турската партия ги пуснаха да водят преговори с ес - да видим сега какво ще направят.

58

Анонимен

преди 1 месец

Малцинства по определение има там, където една държава е завзела територия от друга съществуваща и съществувала вече държава. Ние граничим със себе си от всички страни. Точно затова във всички съседни държави има български малцинства, а у нас има чужди етноси. Ако например бяхме завладели Лариса в Гърция или Сибиу в Румъния след 1878, щяхме да имаме малцинства от гърци и румънци.

57

До 55

преди 1 месец

Къде точно в Конституцията на Р. България е записано, ясно и точно дефиниран терминът "малцинство"? Член, алинея? В чл. 36, ал. 2 пише:"Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език." Същото го имало и при макетата, според новата им президентска, без да било изрично упоменато българи. Тааа, ако Турция реши да натиска за изрично упоменато турско малцинство, какво правим?

56

Анонимен

преди 1 месец

Баба Меца иде, каза Мицотакис!

55

Мара Бунева

преди 1 месец

,,Болгарин верата си не менуе за печена кокошка" -- гордо заявява Йордан Хаджиконстантинов--Джинот преди 175 години. Неговият земляк Мицкоски вече е ,,горд македонец" (разбирай: югосърбоман с объркано национално самосъзнание), който не иска и да чува истината за своя български произход. Какво ще стане с този и многото подобни югосръбски несретници ? Нищо хубаво; или пълно самозаличаване, или завършена сърбизация. Да, има и път към истината, към ребългаризация. Изборът е техен!

54

Анонимен

преди 1 месец

До де избирателите на Мицкоски се осъзнаят от С.Македония ще е останала само албанска колония.

53

43657

преди 1 месец

До51 прочети конституцията, и тогава пиши

52

Здрасти

преди 1 месец

Северомакедонците упорито си искат Югославия. Ами техен избор е, нека си дружат със Сърбия, да хвалят Вучич и компания. Имат си своя Стокхолмски синдром и той то

51

Анонимен

преди 1 месец

И правилно! Македония е още 3 дела та да биде цела!

50

Анонимен

преди 1 месец

Прав е, миналото е минало, трябва да се работи за нормално ежедневно съседство и бъдеще.

49

Анонимен

преди 1 месец

Отличен пример за твърда и конструктивна позиция на един политик! Името на страната им е Македония, какво искат комунистите гърци на основа минало-свършено време днес не незначително. Да са скачали по времето на Югославия?!? Не са! Как се сетиха гърчолята след разпадането на Югославия да правят проблеми и, де факто, да спъват развитието на макетата? Другата болна тема-малцинствата. Ако Турция ни натисне да признаем турско малцинство?

48

Ббб

преди 1 месец

Абе я направо да си го сменят името както им харесва. Да си пуснат един референфум. Може и Албанска да добавят в заглавието си или Сръбска или както всички вписани в конституцията им. Ясно че за нас нито дума..

47

Анонимен

преди 1 месец

Тези макета никакви българи не са. Толкова наивно-глупави и същевременно горделиви, и си въобразяват, че печелят нещо като се репчат на съседите си - но добре се получи - сега вече всички в Европа разбират с какъв инатлив и недружелюбен народ си имат работа. И мнооого глупав.

46

НЕЦИГАНСКА РАБОТА..

преди 1 месец

ПОДПИСАЛИ ДОГОВОР ЗА ИМЕТО С ГЪРЦИЯ, АМА НЯМА ДА ГО СПАЗВАТ... СЪЩО КАТО РУСИЯ,ПОДПИСАЛИ КЪДЕ СА ГРАНИЦИТЕ НА УКРАЙНА, АМА НЕ ГИ СПАЗВАТ..

45

Анонимен

преди 1 месец

Айде Към масква