65

Анонимен

преди 3 месеца

Хе хе. Това ли измъдриха умните от Бойнг? То не бяха пандемии, войни, кризата от 2008,кризата от 1912, разпъването на Христос. Абе въобще неща които имат огромно влияние на Бойнг. Както и ретроградният Меркурий. Толкова хора уволниха и не обикновени работници и сега самолетите им се разпадат но всички са им виновни.

64

пияница мистик

преди 3 месеца

Ами като UK и САЩ не могат да произведат достатъчно количество компоненти, да произвеждат по-малък брой самолети, *** алчните тези от Боинг

63

Христо Христов

преди 4 месеца

Те и да имаха топлообменници, едни про'с'ти врати не могат да направят.

62

ПроСоТо

преди 4 месеца

"САНКЦИИ" ?...Да бе,да!..-"Волът рие,на гърба му пада"..

61

Сата НАТО

преди 4 месеца

Не се надувайте толкова. Не е казано, че никой друг не може да ги произведе, казано е, че на първо време не са могли да произведат достатъчно количество. И технологиите, и машините за това производство, са западни. Руснаците известно време примамваа западняците с евтина работна ръка, за да крадат нов-хау.

60

Line of Dreams

преди 4 месеца

НЕВЕРОЯТНО КРАВАРИСТАНСКИЯТ BOEING РАЗЧИТА НА ЧАСТИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ИЗОСТАНАЛИТЕ ДИВИ АЗИАТСКИ РАШЪНСТАНЦИ!!!...

59

Обективен

преди 4 месеца

Aми и Канада ,която е върл привърженик за санкции срещу Русия ,наскоро разреши на завода на Еърбъс в страната ексклузивно разрешение за внос на титан от Русия. Дори и Шиши би казал " ...интереса клати феса...".

58

IQ 3.14

преди 4 месеца

До IQ 3.14...от тая гледна точка, и суперджета на сухой почина преждевременно от сходни проблеми

57

IQ 3.14

преди 4 месеца

то дримлайнера за тва се разпада в полет, щот са аутсорснали производството и ония са ги цакали по системата "и так сойдет"

56

Анонимен

преди 4 месеца

ааа къде фон дер лай9нянята да каже дя си извадят чиповете от пералните

55

Инжинер

преди 4 месеца

Аз имам хладилник Зил от 1967!Топлообменика е същия, като на Боинг!

54

Анонимен

преди 4 месеца

По Ф16, тоже

53

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм учил процеси и апарати на химическата промишленост. Настинка руските теплообменници са най-яките!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Всички сме на световните пазари, Всички.НЕ можеш да наложиш санкции на друг играч на световните пазари, без да причиниш вреда на всички останали играчи. А Никой вече не поддържа затворен цикъл на производство - да си произвежда всичко сам - от суровините до опаковките. Западът разчиташе, че Путин ще се уплаши и ще се откаже от СВО, затова се направиха на "мъже" със санкциите, но брутално сгрешиха

51

Пепи Бойчева

преди 4 месеца

Хахаха,санкциите действат очевидно :)

50

Анонимен

преди 4 месеца

В края на 1930 г., инвеститорите започват масово изтегляне на банковите си депозити, което довежда до вълна от банкови фалити. В резултат на това започва абсолютен срив на паричната маса. Втората банкова паника настъпва през пролетта на 1931 г. ) През следващите три години (1930 1933 г.) американският износ се срива с 64%. Естественият прираст на населението на САЩ в периода на Голямата депресия рязко спада. Рузвелт съкращава златното съдържание фиксира 35$ за унция, доларът е девалвиран с 41%

49

Анонимен

преди 4 месеца

Ама как така,нали уж"***"не можеха да направят и един миксер,а пък се оказа че гигант като Боинг не може да затвори цикъла без тях!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Китаеца пита точно теб, жендъра от нпо то на какво да се вози. Той си няма служби и правителствен самолет който никога няма да разбереш какво има под капака.

47

Йордан

преди 4 месеца

Хахахахахахаха!!!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Голямата депресия започва в Съединените щати със започналия на 4 септември 1929 година спад в цените на акциите се превръща в световна новина с Краха на Уолстрийт на 29 октомври, станал известен като Черният вторник.Индустриализираната Ваймарската република в Германия също страда от кризата. Увеличаването на безработицата наред с изплащането на огромни репарации води в крайна сметка до идването на власт на нацистката партия на Хитлер през 1933 година.СССР и Китай остават незасегнати от кризата