247

анонимен

преди 1 месец

Не може да не спреш на знак "СТОП" да преградиш път на кола с придимство и включени светлини и после друг да е виновен.Престанете със МАХЛЕНСКИТЕ приказки,налице е фарпиращо неспазване на Закона.

246

Пена

преди 1 месец

За тебе не знам ама аз със такива шофъри не се возя. "Ако ще караш така спри да сляза" и толкоз.

245

Анонимен

преди 1 месец

Като седиш на задната седалка на автомобил,не можеш да контролираш с колко км в час кара шофьора! Да не изпадаме в параноя,моля! Отговорноста е на шофьора в 100%. Ако си у ред няма начин някой да те накара да фучиш по пътя! Киро не е началник на шофьора и шофьора не е задължен да му се подчинява! А можеш да бързаш и като спазваш знаците!

244

Анонимен

преди 1 месец

До Пенсионер 253, Да бе, не може собствения си шофьор да накара да спазва законите държава решил да ми управлява. То и това е демонстрация какъв управник е де. Пък и целата банда от която ще да е партия, газат хора докато отиват тук и там да обясняват колко добри управляващи ще бъдат и как всички ще просперираме само да им дадем ключовете за държашната хазна.

243

Анонимен

преди 1 месец

Тицин е виновен.

242

Пенсионер

преди 1 месец

Единствено шофьора на колата знае с каква скорост се е движил. Всичко друго са безсмислени догатки.Петков е бил зад шофьора и не ме у работа да гледа километража. Отговорността е единствено на шофьора.

241

Един

преди 1 месец

...от най-интелигентните и смислени анализатори! Копейките и Шарлатаните не ги броим! На тях не им е дадено да мислят!

240

Анонимен

преди 1 месец

Айдеее,и тоя се изходи.Още някой няма ли да извадите от мухъла?

239

до 249

преди 1 месец

Пътниците от 11.09. не са карали похитителите да карат по- бързо, щото закъсняват

238

Анонимен

преди 1 месец

Къф е тояохлюф и що му давате трибуна? Пътниците в самолетите на 11.09 и те ли са съучастници на терористите?

237

до сега

преди 1 месец

В Европа, колите със специален режим изчакват да им се направи път, не избутват никой, чакат докато им се отвори коридор и преминават тогава. Няма кола със специален режим която която да се движи бясно, без да се съобразява с пътните условия. Специалния режим е за спасяване на хора, не за убиването им.

236

Анонимен

преди 1 месец

ШОФЬОРЪТ АКО НЕ ИЗПЪЛНИ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ТАКИВА КОМПЛЕКСИРАНИ ПОЛИТИЦИ И ЩЕ ГО УВОЛНЯТ. В НСО СЕ ОПЛАКВАШЕ НИКОЛАЙ МАРКОВ, ЧЕ РАЗНИ СА КАРАЛИ ОФИЦЕРИТЕ ОТ НСО ДА ИМ РАЗХОЖДАТ БОЛОНКИТЕ, ДА ИМ ПАЗАРУВАТ И СА СЕ ДЪРЖАЛИ КЪМ ТЯХ ПО-НАЙ-НЕДОСТОЕН ПАРВЕНЮШКИ И ОБИДЕН НАЧИН. ТОВА СА НИ УПРАВНИЦИТЕ. А КИРЕТО ЛЪЖАТА Я НЯМА ЗА НИЩО. НА ТАКИВА НЕ ВЯРВАМ

235

мале мале

преди 1 месец

До Ле ле,Я да си пиете хатчетата по-редовно и да си гледате сериалчетата, вместо да пишете пълно простотии в нета да разказвае за чудо невидяно! "Държава във възхо" при един шизофреничен крадец БОКО И ДЕБЕЛАН!

234

Ле ле,

преди 1 месец

Ана, след толкова поразии направени, държавата увътрена с 20 млда заеми, при все че няма нищо насреща, и да твърдиш как крали "Боко" и "Дебелян", е повече от нахалство! При Борисов в държавата имаше пари, строеше се с пълна сила, а някои твърдят, че имало даже и за "крадене"? При Шарлатаните сме пълна нула, а ще трябва и още заеми да се теглят! Те са доказали, че им дреме за държавата!

233

само питам

преди 1 месец

Няма ли полицаите или катаджиите да щракнат белезниците на Кирил Петков? В една Америка щеше вече да бъде в затвора за това убийство.

232

0832

преди 1 месец

Това са недоказуеми твърдения и обвинения към Киро, които са несериозни. Предизборна агитация върху злощастния инцидент. Инцидентът е важен, но не заради политиката, а заради наглостта и безпардонността на пътя. Както оня мъгъл преби Ферарио Спасов, така и тук имаме убит човек и оцелял шофьор-убиец. Но тук все още незнаем името на убиеца. А дори се твърди, че жертвата си е сама виновна.

231

Анонимен

преди 1 месец

Петков нещо, реши да се прави на Кенеди. Хем западен, хем умен, хем се бори с корупцията ... Ама не е.

230

Анонимен

преди 1 месец

Ако говорихме за Ивен Пектнов, депутат от Горна Баня, 65-ти в листата, който нито е казвал, че ще е лидер, нито е бил министър, разбирам. Но когато искаш контрол над държавата, очаквам лидерски качества. Очаквам, че ще кажеш на някой, който е в грубо нарушение на зкаоните на държавата, в която се КЛЕ на живо по телевизитя, че е в нарушение и ще му дадеш да разбере, че или ще кара нормално, или ще има последствия, в рамките на закона! А ти какво направи? Радваше се, че ще стигнете по-рано.

229

Ангел

преди 1 месец

До Анонимен 236 Ана изглежда е любовница на кирил петков и се възмущава, че хората се възмущават за убийството, което той е извършил.

228

Ние, пенсионерите

преди 1 месец

И не забравяйте, кой ви увеличи пенсиите и кой повече от десетилетие ви показваше среден пръст!