145

СМЕХ...

преди 3 месеца

Украинците пак са изпраскали , един кораб на кея и рафинерията в Новорусийск...ха,хааа

144

ФАКТ...

преди 3 месеца

Щом плешивото джудже е наело индийци да се бият в Украйна , значи наистина няма хора...!

143

Анонимен

преди 3 месеца

Нападението срещу Харкив (новото, защото руснаците веднъж бяха изритани оттам), се случва само защото Просията няма логистичен потенциал да закара затворниците си в някоя по-важна точка на фронта. Затова тая излишна маса се хвърля пред Белгород, белки свършат нещо.

142

Сата НАТО

преди 3 месеца

До Военен... За първи път виждам български военен с акъл в главата.

141

Скот Ритър

преди 3 месеца

Аха..Точно така е ама във натовските им глави.Исами не си вярват на приказките.Важното е да има западна пропаганда! Не е решила не е изринала Украйна ако иска!

140

Анонимен

преди 3 месеца

Ако някоя от страните можеше да победи , отдавна да го е направила . В момента всички губят-хора, пари, ресурси, авторитет . От проточилата се война печелят само периферни страни.

139

ХА СЕГА

преди 3 месеца

Погледнах да видя колко са ЗА и ПРОТИВ Русия и констатирах че до 50 номер коментар по войната в Украйна 90% са ЗА Русия! Що така бе?

138

И Израел нямат

преди 3 месеца

Равно по численост население със заобикалящото го арабско море ама имат огнева мощ ! Та зависи какво се дава на украйнците и колко -да им дадат каквото трябва пък ще видим !

137

Военен

преди 3 месеца

Всяка война в историята която Русия е спечелила е с помощта на Украинци и Беларуси в редиците си, сега като са без Украинци и Беларуси, колкото и ракети да хвърлят по далеч от Украйна няма да стигнат руснаците.

136

Юлиян

преди 3 месеца

По-правилно би било да се каже:със всеки изминал ден става от ясно,по-ясно,че Украйна няма достатъчно човешки ресурс,за да противостои успешно на Русия.Оръжие и боеприпаси украинците може да получат,но все по-голям става недостигът на жива сила.Даже и свалянето на възрастовата граница за мобилизация от 27на25 години няма да подобри кой знае колко нещата.

135

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО стана за смях пред целия свят. НАТО се оказа един ялов съюз.

134

Очевидно е

преди 3 месеца

НАТО няма сили да помогне на Украйна. Това е истината и нека всички тръгнали по пътя на Украйна да са наясно, че се жертват в името на нищо.

133

Анонимен

преди 3 месеца

Значи щом пропагандната машина работи, работата не е никак добре!

132

Анонимен

преди 3 месеца

Както западните медии описват войната....Украинската армия героично и победоносно отстъпва, докато Руската армия сразена и обезкървена плахо настъпва.

131

Обективен

преди 3 месеца

На дъртия плешак най-вероятно руснаците му изпращат редовни справки с колко и какви оръжия разполагат. Клоун!

130

Анонимен

преди 3 месеца

До 141. Това беше 89та сега времената са други.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Боже, от къде ги изкопават такива "генерали" тия.....

128

Анонимен

преди 3 месеца

Вземи Таджикистан - 10 милиона население. Официално над 3 милиона са гастербайтери в Русия. Неофициално добави още милион и положина. На практика половината население на таджиките бачка в усия. Което е повече от половината работоспособно население...И не са само те. Що нев ходят в Европа? Или да идват в България? Нали е много хубаво тука? Н е е заради руския - масово не го знаят. Защо?

127

Анонимен

преди 3 месеца

Средната заплата в Русия не е 1000 долара, повече е. Ама като си тръгнал, айде сравнявай и цените - колко е отоплението, бензина, цената на техниката, строителните материали, битовата химия, храната и т.н. Да не се окаже, че покупателната способност на средния българин е 1/4 от тази на руснак на социална помощ... Не знам дали знаеш, но младите жени от бившите републики те трепят да ходят да раждат в Русия, че ако детето е родено там им дават такива майчински, че могат да живеят години нашироко.

126

Анонимен

преди 3 месеца

"ВИЖ КЪДЕ СМЕ НИЕ И КЪДЕ Е БЛАТНАЯ"...Ами ще ти кажа къде сме ние - ние сме евтина туристическа дастинация, където гражданите на блатная си купуват свръхнадценени евтини вили за да ходят на тях 2 пъти в годината за по 2 седмици... А ти и на море не можеш да си позволиш да отидеш всяка петилетка, че ти е солено. 800 лева за 4 пържоли и квичиш на заклано. Помниш ли го случая? В софия имало заплати по 4 хиляди евро. А можеш ли да си представиш какви са заплатите в минната, газовата, нефтодобива?