36

Никога

преди 1 месец

Няма да получи, не само до Юли !

35

Анонимен

преди 1 месец

Колко е по-големо натото толко повече ядрено ще фърли РФ и планетата ще се запали.

34

Анонимен

преди 1 месец

Ако укрите бъдат насила вкарани в НАТО,много други държави ще го напуснат.Причината ще е,че поляците и укрите,едва се понасят.А унгарците мигновено ще го напуснат,дари още преди да са влезли укрите там.А колкото до Сърбия в НАТО,това ще е троянския кон,който ще го срине до основи.Та искам с този пост да подчертая,че и мечтите за НАТО вече не са безплатни,а са доста скъпички.

33

Анонимен

преди 1 месец

Надеждата умира последна.А лъжата не им струва нищо.В Укрия,т.е.това което ще остане от нея, но изобщо нещо остане де,ще има избори.Ако и те не променят нещо,тази територия ще бъде превърната в необитаема зона и ще е буферна между Запада и Истока.И така,аз смятам,че по скоро Афганистан ще влезе в НАТО,отколкото Укрия.А влезе ли Афганистан,САЩ ще излезнат от НАТО бежеската и без да се обръщат назад.С една дума,надежди говежди.

32

Анонимен

преди 1 месец

Че получи на върба.)))

31

Анонимен

преди 1 месец

Що така *** Минке :)))

30

Анонимен

преди 1 месец

Тя Няма да влезе там!

29

В.

преди 1 месец

Що за глупави предположения, нали за това е войната,да няма НАТО до Русия

28

Анонимен

преди 1 месец

До Олимпий Панов, копейка, научи ли разликата между Словения и Словакия? ХАХАХАХ, след вчерашния ти ТОТАЛЕН РЕЗИЛ, би трябвало да те е срам да се покажеш в този форум повече, ама вое русофлясниците сте оперирани от чувство за нормалност

27

Изумително!

преди 1 месец

Не е за вярване как юдеите от САЩ продължават да лъжат стотици хиляди украинци да умират заради тяхната ционистка кауза и даже най- подигравателно им свирят на китара! Правят ги на още по- големи заблудени глуппаци!

26

Олимпий Панов

преди 1 месец

Както и през следващите 100 години!

25

Гост

преди 1 месец

На украинките им е много добре тук! Смятат, че сме им слуги. Длъжни сме им с нещо... Арогантно и високомерно държание... Масово са се закачили за българи.

24

Анонимен

преди 1 месец

До 17, хахах, Жириновски си беше начаткал 7 ваксини против ковид, докато вие форумните юнаци масово отричате ваксините! Защо му се кланяш изобщо???

23

Анонимен

преди 1 месец

Така се прави, първо предизвикваш конфликти т.е. им вземаш акъла, след това ги въоръжаваш т.е. им вземаш и парите. Каква ли хиена се крие зад миловидната усмивка.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Public enemies, никога няма да е руска, нито през юли, нито през декември! А Русия я каниха в НАТО, и даже по времето на Елцин се правеха такива планове - да се присъедини към Алианса, но после дойде Путин и реши да се прави на голям цар и самодържец

21

Public enemies

преди 1 месец

Ако до юли Украйна е руска може да поканят направо Путин в НАТО.

20

Факт

преди 1 месец

Какво нато каква Украйна събудете се на Европа и трябва мир...

19

Анонимен

преди 1 месец

До 17, за другаря Жириновски вече е все тая чий е Крим, дали Украйна е в НАТО, и каквото и да било друго! Същата ще е съдбата и на дъртия джуджак след някоя друга годинка! Безсмислено донесе cмърт на толкова много хора - и руснаци и украинци! Срещу Оная с косата нищо няма да му помогне

18

ъ

преди 1 месец

Малко ала-бала за пред онези нещастници укрите. За да не мрънкат много, когато началниците ги изпращат на безмислено клане. Но тези глупости вече трудно хващат дикиш в Окрайнината. Що се отнася до квотния принцип за ръководството на НАТО, уверен съм, че ще бъде изпълнен и преизпълнен. Западът обезумя.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 17, a с какво помогна това на Жириновски да не го ядат червеите? Да гори в Ада дано!