36

натовски лентяй

преди 3 месеца

вълк единак друг път ,това е планувана операция за премахване на непослушните в ЕС.

35

Какъв е Юрай Чинтула

преди 3 месеца

На 24 април атентаторът Юрай Чинтула, който стреля срещу Роберт Фицо e е бил на антиправителствен митинг, където е крещял: Да живее Украйна, съобщават словашки медии.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Единакът не е на смяна, знае къде ще бъде Президента, знае кога ще излезе и къде ще се ръкува, носи прилежно оръжието винаги заредено, хладнокръвно изстрелва пет куршума! За сравнение си спомняме един аматьорски атентат срещу Президента Роналд Рейгън и един професионален атинтат срещу псевдо папата!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Политиците се самозабравят и реално никой не е в безопасност при тяхното управление. Нека да се замислят как се чувстват обикновените хора които се движат без охрана и са плячка на всякакви психари. Как в Дубай никой не смее да пипне нищо чуждо. Законите са такива, че никой да не си помисля за щуротии.

32

Глупости са това

преди 3 месеца

До Бонго Бонго: Това ли можа да измислиш? Стоял бил атентаторът до руското знаме, значи всичко е ясно. Само си забравил да пишеш, че е бил изпратен от Путин. Стига г'лупости.

31

Бонго Бонго

преди 3 месеца

ЖАЛКО, ЧЕ НЕМОГА ДА ВИ ПРАТЯ СНИМКА КАК СТРЕЛЕЦА СТОИ ПРЕД РУСКОТО ЗНАМЕ СЪС СЛОВЕНСКОТО. БИЛ Е ПОДДРЪЖНИК НА РУСИЯ.ИМА СНИМКА. АВТОРЪТ Е УНГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ.СТАВА СТУДИО Х:))))

30

грамотно инче

преди 3 месеца

То остава тежко, нищо, че е бил опериран.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не е вълк единак, зад него стои целият Брюксел и сороските медии, които героизират убиеца. Урсула е измислила тази операция под фалшив руски флаг, за да оправдае изпращането на европейски войски в Украйна.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Вълк? Мислех, че е украинец.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До ъ "каква зала" "като за атентата на концерта""

26

ъ

преди 3 месеца

До 26. Каква зала бе, младежо/девойко/то/те? "Единакът" застрелял Фицо на улицата, пред лапащата мухите "охрана". Голям професионалист е този 70+ годишен "нощен вълк". Спрете поне да пишете глупости, че много се излагате това атлантиците.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До ъ "щеше да е по-добре ИД да беше поела отговорност, като за атентата на концерта" Да, тогава даже нямаше толкова да правят впечатление агентите на КГБ в залата, както не правят впечатление откритите връзки с Нощните вълци на Путин.

24

цитат

преди 3 месеца

"Както винаги, ако Вие или член на екипа Ви бъдете заловени, правителството на САЩ ще отрече всякаква връзка. Мисията Ви, ако я приемете ..."

23

ъ

преди 3 месеца

Сега атлантиците се мъчат да обясняват как дъртият арт стрелец бил имал връзки с Русия. За целта лъжат като дърт Киро, грубо подменяйки факти, ама тези неща лесно се намират из гугъла. Може би щеше да е по-добре ИД да беше поела отговорност, като за атентата на концерта. Щеше да звучи по-правдоподобно от това за нощният вълк - единак. Не знам защо началниците не са се сетили за такава версия.

22

Анонимен

преди 3 месеца

А в Палестина ционистки вълк единак танк разстреля 12 свои съотборници.

21

Нато в руини

преди 3 месеца

Бил е отанаджия, пращащ съобщение: Който не праща пари и оръжие, а скоро и хора да се бият срещу Велика Русия, ще му се случва случка!

20

Изправи се.

преди 3 месеца

По-скоро е вълк-ЛГБТ. Те не са единаци!

19

Вервайте ми

преди 3 месеца

Един човек срещу една държава

18

Май е КГБ

преди 3 месеца

До Анонимен 17 "Платено ли е да се твърди, че извършителят на покушението е действал сам?" Така изглежда. Излязоха ФАКТИ, че стрелеца по Фицо имал отколешни връзки с Нощните вълци на Путин. Егати единака.

17

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Стар Коч!