25

Анонимен

преди 4 месеца

не ни занимавайте със състоянието на еди коя си рашка копейка... карма!!!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Това са хората на Сорос престъпници убийци вижте Бернар леви има един етнос със Сорос активно подкрепяше Избиването на Сърбите във Косово.

23

Хи хи

преди 4 месеца

Тва са евроатлантическите ценности, убийства на премиери, като Кенеди....

22

Анонимен

преди 4 месеца

Убиецът е свързан с "Нощните вълци" на путин!Явно Фицо не е изпълнил много от задачите...

21

Банкеръ

преди 4 месеца

Гледах видеозаписа и охраната го качи свит на кълбо в колата,не се вижда кръв,което е ненормално след огнестрелни рани.Освен ако не е с газов пистолет и поредната пунта Мара.

20

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Този случай според мен е действал сам. Възмутен гражданин, който е видял че държавата му потъва в руските хватки.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Путина кога ще го гърмят!?тоя низък червей,тоя мръсен роб

18

Анонимен

преди 4 месеца

По-добни от рушителите на паметници и фалшификаторите на историята няма - НЕОФАШИСТИ.

17

Баба Гошка

преди 4 месеца

Сига глупости!!! Състоянието му е нормално за инцидента, даже се подобрява и е без опасност за живота. Сега вече наистина ще потънат евролибералите-НЕБИНАРНИ с цялата тълпа на толерантни *** от ЕС.

16

хе хе хе

преди 4 месеца

Някой да вземе да закрие Агенцията. Ако трябва и дистанционно. Определени хора имат такива възможности и световното общество ще им бъде благодарно. "Бум" по Лангли и терористичните актове по кълбото рязко ще намалеят:)

15

Анонимен

преди 4 месеца

никой не е недосегаем, решат ли да те пребият, никой не може да те спаси, пък бил си ти и премиер.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Путин, Орбан, Фицо - трумвират на реакцията в Европа. Господ ги е осъдил тия вече и свестните хора също. Но нека се оправи нещастника за да има време да изживее позора си.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов В Европа демократичните медии не служат за пропаганда, другарю директор на водопад. Те имат други функции, като например да информират за ФАКТИТЕ от РЕАЛНОСТТА. ТОВА е голямата разлика, че проруските медии разпространяват ЛЪЖИ и ФЕЙКОВЕ, независимо дали ги представят като "мнение" или като чисто и просто нарочно не проверяват достоверността им.. Това е и причината да ги забранят, а не това дали са "европейски" или не.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Бонго Бонго Той може да е действал сам, но дали сам си е поръчителя?Защото понякога се поръчват убийства на хора, на които много живот не им остава. Те са готови да вземат солидна сума, която да оставят на близките си и знаят, че докато дйде ред до съд, те вече ще са предали Богу дух.

11

Мда

преди 4 месеца

Веднага организациите на Сорос се юрнаха да оправдават своя човек!Демек-недоволен нервенен дядка случайно гръмнал премиера.Верваме,верваме...

10

Анонимен

преди 4 месеца

А нас какво ни интересува състоянието на някаква руска марионетка?

9

Христо Христов

преди 4 месеца

До 10 "То пък в руския свят ...." - кой ти говори за Русия бе, про'с'так неграмотен? Червената книжка баща ти ли?!

8

Христо Христов

преди 4 месеца

До 6 Същото се планира и в холандия. Нищо не пречи на ЕС да си отворят медии и да си им плащат за либералната ЕС пропаганда. Имат 500 милиона евро бюджет годишно. Не виждам защо държавите трябва да плащат за пропагандата на ЕС. ПП. Имахме го преди 35 години, когато България плащаше за излъчването на програма Время в Петък. Това ли одобряваш?!

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо ХристовТо пък в руския свят е една демокрация,едни скачат от 10етаж други се бесят трети се давят и т.н. веднага след като не са се харесали на "демократа"вожд който промени "демократично" конституцията за да е вожд до живот.Айде нема нужда от тая "демокрация"

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Е,доскоро състоянието му беше предобро. Пари,лъжи,***,дрога,охолство,власт...Да Ви кажа честно повече ме интересува състоянието на човечецът,който защитаваше свободата от фашизма комунистически на тоя Фицо.