67

Големия памперс

преди 1 месец

Цялата ситуация ми напомня на Куба през 50-те години. Страната е превърната в бардак от американците - политици, бизнесмени, комарджии, авантюристи и прочее *** ходи в Куба за да се отдаде на пороците си. На чело на страната стои корумпираната марионетка на САЩ Батиста. Следва гражданска война - от една страна кръв и смърт по улиците, от друга до последно бардаците работят на пълни обороти.

66

джаст ъ контраст

преди 1 месец

По време на китарените му вечерно клубни изпълнения, строени с лопати в ръце, гробарите на Украина в 22ч заповат гробовете да приготвят, оразмерени по дължината на ковчзите, които от своя страна се делят на цялмъртвец и безкрачнмъртвец. Рекендрол ечи, Музика ехти, Кърпите за сълзите старите или веке изпрани до сабелем изсънале са те.

65

Чери00

преди 1 месец

Ех урки, урки, много сте прости за да се вържите на западните лъжи за някаква победа и сега хем да ревече хем да бягате!НО НЯМА НИЩО, ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен. Ами-и-и! Пял е "На китарата Васко Жабата"!

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен

62

Анонимен

преди 1 месец

Блинки гледал как посрещат Путин в Китай и си спомнил, че него го посрещнал втория заместник на помощника на отговорника за озеленяването на вилата на чичото на Си. Няма такова унижение за американския пapaзит. После Блинки се натряскал с украинска водка в някакъв вертеп...

61

Анонимен

преди 1 месец

Я напишете нещо за лова на хора в окраина. Голям цирк - като *** ги водят, ама ФАБ-500 с УМПК има за 2-3 Окраини, максимум за 5!

60

Анонимен

преди 1 месец

Ми то на него си му е весело да не да загива неговия род и народ. САЩ са с тях ама докато имат изгода и после на кучетата

59

Анонимен

преди 1 месец

Е е укрите си танцуват в дискотеките . Що за война е това . Израел за три месеца срина ивицата Газа, 35000 цивилни жертви .... А укрите си танцуват в нощните клубове ...

58

Пир по време на чума

преди 1 месец

е тва са зомбираните хамериканци ,едни мрът а други маат с китарите

57

Велес

преди 1 месец

Помните ли как прецедента Плевнелиев посрещна посланика на САЩ в президентството ни? Беше изезнал на входа за да го посрещне.... А сега намерете и посрещането на Клинкен от Зеленски! Същото слагачество и угодничество..... Без коментар...

56

Ти да видиш!!!

преди 1 месец

Блинкен се е правил и подражавал на онова НЕЩО- Немо, дето спечели Евровизия ! Очевидци твърдят че му се получило, и то доста. Сега следва поговорката: " Покажи си приятелите , за да стане ясно и ти какъв си !!!

55

Деди

преди 1 месец

Що тъй бе, Блинки? На останните не им требе шоу, требет им пушкала, ракети и самальоти, а ти се правиш на "рок-изпълнител"! Май закъсъхте с "помощтта" та сега с "шоу" повдигаш духа на осранните.

54

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Чакаме официалното изявление от Кремъл за караокето на Блинкен. Аз му давам 7/10.

53

Гошо

преди 1 месец

Е ако беше дошъл в България щяхме да му дадем кавал или орган и всичко щеше да е наред. PS - имам в предвид човешки...

52

Анонимен

преди 1 месец

ДА СЪБИРАТ ВСИЧКИ УКРАЙНЦИ И НА ФРОНТА ДА ОСТАВЯТ ТУКА УКРАЙНКИТЕ ДА ГИ МАГАНИМ ЧЕ ПОНЕ НЯМА ДА РАЖДАТ БАНДЕРЧЕТА

51

Изумително!

преди 1 месец

Не е за вярване как юдеите от САЩ продължават да лъжат украинците да умират за тяхната ционистка кауза и даже най- подигравателно им свирят на китара! Пранят ги на още по- големи ***!

50

Анонимен

преди 1 месец

Ахааааааа да са им отворени баровете, кръчмине и те да се забавляват в цял Киев, не е проблем, ама Блинкин да изпее една песен, при това на бар те са го завели, вече е голям проблем. М да, отдавна трябваше да бъдат оставени сами на себе си!

49

Анонимен

преди 1 месец

тая гмеш кога ли е била доволна от нещо, ако ще 7 американски флот да им изпратят да им помага, пак ще мрънкат и недоволстват, най добре да ги зарежат, да се видят колко струват

48

Анонимен

преди 1 месец

Всичките са такива, оня рошавия англичанин нали купони правеше по време на ковид, а народът затворен и с намордници. Те не са начело да решават проблеми, ами да си гледат живота. Затова ги залива народна любов на талази. Ама и Зелника що реве непрекъснато. Щом му работят нощните клубове в Киев, дето уж ги обстрелвали, явно не е на зор.