44

Анонимен

преди 3 месеца

Сега колчетата били виновни,а не шофьора. Ако беше дете или майка с количка , те ли щяха да бъдат винивни? Интелекта ни е страшно нисък.

43

В уропа

преди 3 месеца

Като прднат, тук се нсират!

42

Анонимен

преди 3 месеца

До АтмаджаЩе ти се наложи да носиш отговорност един ден за агресията и думите си.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименИзлагаш се безделник. Колата е поло 2010 и цените втора ръка започват от 6000 лева. Много прилична кола, 99% от хората в България карат подобни и по-евтини. За теб може да е нищо, щото ти струват колкото айфона и макбука от мама, но вие сте 0,0001%. Да те питам. Къде беше днес на 12 градуса дъжд, че велоалеите и градският бяха празни, а задръствнията броня в броня непрекъснати, М? Вкъщи пред макбука, айфона и с колата. ОСТАВКА терзиев, компания и всички еко НПОта!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Всички провинциалисти трябва да карат курсове за шофьори в София. С книжка от Ихтиман, Царево , Варна инт.н. си карайте на село.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Тая с големия <мотор> дето е на снимката сигурно е шАфьорката на таралясника. Такива като това плашило трябва да копат в мините а не да ми се разхождат по улиците в София.

38

Анонимен

преди 3 месеца

"Колата струва 500 лв. Смятай какъв индианец е зад волана. Беден и глОпав" - много повърхностно разсъждение. Аз, както и всеки втори сме шофирали такива докато свикнем по пътищата. И между другото имам приятел, който миналата седмица си взе едно голфче за 400лв за да си върти курсчета с Максим когато му е скучно.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Очевидно автомобила е блъснат докато прави десен завой от друг участник в движението. Добре, че вали и е нямало велосипедисти/пешеходци в близост и е хубаво, че има колчета. Преди години, преди да започнат поставянето на колчета по спирки и тротоари постоянно имаше убити пешеходци заради магарията на част от колегите шофьори. Няма какво да се правим на ощипани. Велоалеите и колчетата ни отнемат от лентите за движение, но помагат на пешеходците. Важното е, че няма загинали, другото е поправимо.

36

Наблюдател

преди 3 месеца

Колата се е "размазала" в другата и се е озовала при колчетата ...

35

Анонимен

преди 3 месеца

Колата струва 500 лв. Смятай какъв индианец е зад волана. Беден и глОпав.Такава сложна организация на движението не е за паввиани еле пък за Таки дошли вчера от провинцията каквито са вече 80% от сУфеЕнци.

34

Анонимен

преди 3 месеца

"Предната част на колата е разбита, вероятно заради сблъсъка в колчетата" Нело, Нелооо, ама си вдлъбната, как си вдигаш кюлотите сама - мистерия...

33

Анонимен

преди 3 месеца

Колата се е паднала от Зрънчо или тези колчета са от стомана и са монтирани от някой механик на НАСА

32

НЛО

преди 3 месеца

Някой да ми обясни кофите за *** на пешеходната пътека на разходка ли са тръгнали? Новият кмет да си я закачи тази снимка в кабинета, олигофренията е пълна.

31

Васка Терзийска

преди 3 месеца

Но там . Там се яздят еднорози и емели тротинетки, какви коли?

30

сериозен

преди 3 месеца

представете си как ше се размаже некой колокарач ако падне върху тези колчета .

29

БоБо

преди 3 месеца

БоБо и другите весели колоездачи къде са на снимката, че нещо не се виждат. Плюса на задръстването е, че катастрофите стават с по- ниска скорост. Може и това да им е била идеята.

28

Атмаджа

преди 3 месеца

Сложете бетонни бордюри,та като се удрят в тях да си потрошат къвсем колите!Това дивашко племе не се спира и трябва да се озапти.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Почна се! Очакваше се! На тази теснотия, велоалеята е колкото платното за колите!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Размаза, сериозно ли? Размазан беше онзи *** в Пловдив. Та тази бронята нещо ще иска смяна.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че едно колче струва само 100 000 лева и се сменя бързо... Не ми се мисли ако бяха по-скъпи.