218

СпецВоенОБИРАция

преди 3 месеца

ЗА ПЕРАЛНИ И ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ ВЪРВИ ПО ПЛАН !

217

Анонимен

преди 3 месеца

Аз сънувах ядрен взрив, след което Русия се разпадна. А медии, политици и аналитици какво казват, не ме интересува. На тях им плащат, за да си чешат езиците.

216

Рушняк

преди 3 месеца

Че кой иска фалшивите новини на Мордор..? Западните журналисти и без това не ги допускат никъде, арестуват ги за запетайки, следят ги и в тоалетната...Те и сами се махат от блатото. Ще ги заболи...он...работа.

215

тия ме разсмиват

преди 3 месеца

УМНИЯТ се учи от грешките на другите, ОБИКНОВЕНИЯТ се учи от собствените си грешки, КРЕМЪЛ ПРЕДИ 107 ГОДИНИ СПРЯ ДА СЕ УЧИ...

214

Петър

преди 3 месеца

ЕС заприлича на СССР те забраняваха радио и телевизия буахаха

213

Колю

преди 3 месеца

Тези ЗАПАДНЯЦИ ПОЛУДЯХА ТОТАЛНО

212

Анонимен

преди 3 месеца

маша ще се покаже гола в одговор

211

Анонимен

преди 3 месеца

По евроатлантическата карта днес руснаците при Северск са пробили фронта и се води битка, като са проникнали навътре на цели 10 километра в тила на отменилия Конституцията на Ускрайна Зеленски, който остава президент при изтекъл мандат без избори, като се оправдава с войната.

210

Анонимен

преди 3 месеца

Българите които мразят Русия са три вида. Едните са пострадали от комунистическия строй, като по-голямата част от тях са виновни преди девети за техните си безчовечни дела. Другите са от турското малцинство, такива, които не са ходили в Турция и не знаят какво да живееш в султанат а в правова що годе държава. Мечтаят за Османска империя и г я у ри да не работят а да лежат. Третите са обект на объркване на ценностна система и хванати в пипалата на пропагандата на разделението на западните корпора

209

Анонимен

преди 3 месеца

Олигархокапиталистическия елит на запада така прави че все жертва на атентати са премиери, които милеят за народите си. Преди да се посегне на Фицо, убиха в Швеция Улоф Палме и Ана Линд. Сега набутаха Швеция в НАТО за да не си произвежда сама оръжията а да купува прескъпите презокеански добре горящи факли в Украйна.

208

:)

преди 3 месеца

По този повод да попитам, ония 'въпросния" от"Стани богат", защо знае аз как изглеждам, а аз не може да знам как изглежда той? И не визирам Кънчев, в случая. Не е ли въз нагло? Айде въз. :) Spy guy Ми не трябват.

207

Оптимист

преди 3 месеца

Към Хага мър*и! Там ще се обяснявате и предупреждавате.

206

Anonymous

преди 3 месеца

Поредната безумна идея на другарката Йоурова

205

:)

преди 3 месеца

Путевидение съм щастлива, че не нося :))

204

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС = Тоталитаризъм.

203

Анонимен

преди 3 месеца

Около падане на желязната завеса има сделка комунистическия елит да се инсталира в новите партии и да си запази властта. Иначе нямаше да има никаква промяна. Просто елитът около Горбачов искаше да е богат като западния елит. И така речено-сторено. Днес най-много комунисти и хора от потеклото на комунистическия елит са в СДС и неговите ракови метастази- ДСБ-РБ-ППДБ. Комунист до комсомолец до комунистическо внуче, десар до десара до десарското правнуче Терзиев и тн. ТЕ НЯМАТ СРАМ И СА ТОТАЛИТАРНИ!

202

Анонимен

преди 3 месеца

рОСИЙСКАЯ ГАЗЕТА Е СОРОСОИДЕНН ПАРЦАЛЛ НЕКА ИМ НАЛОЖАТ САНКЦИИ. ТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ИГРАЕХА НА КЪС ПАС С РОДНИТЕ СОРОСОМЕДИИ ЗА ДА РАЗДУХВАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ДВАТА НИ НАРОДА. НОВАЯ ГАЗЕТА СЪЩО, НО ПУТИН Я ЗАКРИ И МИРЯСАХМЕ.

201

Anonymous

преди 3 месеца

Европейски Комунистически съюз

200

Копейкин

преди 3 месеца

Суровите мерки ще са :забрана за излъчване на " Крокодил Гена" "Чебурашка" и "Ну погоди" Забрана за излъчване на песните на Йосиф Кобзон и още сурови мерки

199

Направо се

преди 3 месеца

Уплаших Аз не гледам руски медии от 20 години