186

Анонимен

преди 4 месеца

къщата на снимката не е изобщо луксозна, възстановена е предполагам, защото е наследническа и е свързана със скъпи спомени от детството, баба и дядо.

185

Анонимен

преди 4 месеца

когато си роден и израснал на село, трудно се приспособяваш в града, но когато си роден и израсъл в града особено в голям град, не можеш да се адаптираш на село, освен ако и в града си живял в къща, това е възможно дори в центъра на София

184

Анонимен

преди 4 месеца

5 км с 5-10 км/ч в задръстването, за дa влезеш в София. Не става за 3 минути с кола, а за половин - един час.

183

Анонимен

преди 4 месеца

До 183 - И каква е разликата тогава? 5 км се взимат за 3 минути с колата. Има места, лъдето ще ти е по-бързо да стигнел центъра, ако влезеш извън града, отлокото ако тръгнеш от нялой си Люлин (колкото станах таю вече 20 ли 30) ...

182

Видял

преди 4 месеца

На тази къща кмета да и построи един стадион с детска площадка и велоалея, с усвоени пари по програми. И да си настани гостите вътре. Така се прави, не с работа или заплата.

181

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 183, нямам нищо против някой да ме нарича *** :) Качеството ми на живот се повиши драстично. Обикновено индивиди като теб не са се ля ни :) се лян друи сте :) АА демонстрацията, която направи горови за се лянду рски манталитет, но твоето си е личен избор :)

180

Анонимен

преди 4 месеца

Това от снимката веднага го вземам за 200К Е !!!

179

Поредната услуга

преди 4 месеца

Към имотния сектор. Дали къща около София, дали апартамент в София, все тая. Важното е да има противопоставяне и интереса изкуствено да бъде поддържан. Балъците да купуват, да задлъжняват към банките, да стават крепостни. А след година, две, ще им се наложи да живеят с всякакви мигранти и да работят на няколко места, за да не останат на сухо. Справка САЩ.

178

Анонимен

преди 4 месеца

Няма паркове в ceлата. Където имаше буренясаха, проватизираха и т.н. но вече ги няма.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Опитвам 2-3 месеца през лятото да живея на вилата, ама в София си е съвсем друго.

176

Анонимен

преди 4 месеца

това започна по време на ковида, когато всички ни затвориха вкъщи, забраниха да се влиза в парковете, да се сяда по пейките, как се гледат три малки деца, две от които близнаци на седмия етаж и се насочиха към близките села, купуваха къщи или строяха каркасни за по-бързо настаняване, във всяко село още от социализма има паркове, по европрограми се обновиха детските площадки и детските градини, улиците се напълниха с играещи деца за ужас на пенсионерите

175

Анонимен

преди 4 месеца

В село Новачене един конфликтен и злоупотребяващ с алкохол селянин убил съседа си по къща - софиянец. Толкова за българското село и брокерските статии

174

Митьо

преди 4 месеца

Пак ли бе? Всеки ден облъчване. Яко сте го закъсали май.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Нещата не са сложни - има си хора, които са ceляни по душа, има и хора, които са граждани по душа. Естествено, че едните ще предпочитат да живеят на ceло, а другите в град. Имам апартаменти в София, имам и вила на 5 км от София, в която имам достатъчно удобства, но винаги ще си предпочитам да си живея в София. Едни съседи по вила си размениха къщата на ceло за апартамент в София, а в къщата дойдоха хората живяли в апартамента. Разни хора, разни идеали.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Брат, в булгарише село и с пистолет на главата няма да отида и жевея!! НИКОГА !! София също е гадна и затова я напуснах но българската провинция е пълна отврат. И няма знамение дали си в Сатовча, Варна или Пловдив, все същата отврат е. Трябва да си провинциалист по душа за да можеш да вирееш там.

171

Анонимен

преди 4 месеца

До Банкеръ (179) Журльо, да ти напомня че апартамента който имам в София (имам и други в Западна Европа) е с част от земята върху която е построена сградата (някъде към 50м2) която в момента струва три пъти повече отколкото съм платил за апартамента преди двайсетина години. А твойта кУчина на село все си струва НИЩО щото само *** може да живее по българските села!!

170

Къща с двор

преди 4 месеца

Ама не знаеш какви съседи и какви кучета ще лаят А апартамент в сграда с етажна собственост е същото не знаеш какви наематели е пуснал някой съсед и какви съседи ще имаш

169

Анонимен

преди 4 месеца

ПР статия на брокерите, насочена към за балами с пари.Ако искате да видите истинското положение в България идете на Терминал 2, отдавна интелигентните българи са се изнесли, живеят и работят в чужбина, имат деца и имоти там.

168

Анонимен

преди 4 месеца

ъхъ, луксозна къща като тая дето сте пуснали в статията

167

Банкеръ

преди 4 месеца

Да напомня на собствениците на панелни апартаменти,че земята под тях не е тяхна и един ден,когато сградата е негодна за обитаване имат Право да си построят нова ако имат пари.Докато собственик на къща с двор е съвсем друга работа.Може да си я събаря,ремонтира,колкото пъти пожелае.Много *** народ обитава тази територия.Добре,че се самоунищожаваме.