6

Анонимен

преди 1 месец

Арсенал са вените претенденти хахахах така си бяха при Венгер, така си останаха и така ще си останат... Титла ще видят ако извадят Сити, Челси, Юнайтед и Ливърпул от първенството...хахахахах Даже и тогава Вила или Тотнъм ще са им яка пречка.

5

ДО 3

преди 1 месец

Ливърпуул най-много ги закла крал Кени като треньор. Второ, те сами се колят, като не инвестират много пари за играчи. Последните години звездите там се броят на пръсти, Каутиньо, Суарес, преди тях Дир Кайт, Джерард, Ниньо...С играчи като Фирмино и шотланското ренде шампиони няма да станат.

4

Deep Zone

преди 1 месец

От трите гнуссни отбора, Сити са ми най-симпатични, поне играят атакуващ футбол, никога не се прибират, дори в дербитата. Арсенал ги видяхме какви са шубелии срещу слабия Ман Юнайтед, вкараха един измъчен гол и се прибраха отзад, накрая на мача играха 5-4-1 като малък отбор :)

3

Анонимен

преди 1 месец

Май шпорите не са се напъвали много в тоя мач платили са им за полягането. Селяните шампиони като нашите но нямат фенове нито в Манчестър където 90 на сто са от Юнайтед нито в Англия нито по света.Феновете на Ливърпул по света са милиони и аз съм един от тях. До като Ливърпул ги заклаха садии в Тотнъм тези няма кой да ги заколя.

2

Анонимен

преди 1 месец

На Сити, Пеп и арабите само бай Карло с отбора си Реал от град Мадрид им знае цаката и им сече мераците. Мадрид наистина е царски град, работил съм в един от музеите като реставратор 3 години.

1

Анонимен

преди 1 месец

тези като подуенци, радват се на чужди успехи. Срам за спорта.