28

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв е този лозунг, защо не съобщават? Човек може да отиде в Германия и в някоя ситуация да се провикне бодро, без да знае, че това, което казва, в миналото е било нацистки лозунг.

27

Атмаджа

преди 3 седмици

Да го изхвърлят и от политиката.Явно политиците опипват почвата,а нацизмът е нещо което не бива да се възражда никога отново.И в политиката въобще не трябва да има крайно десни или крайно леви партии.

26

Анонимен

преди 3 седмици

22: нали знаеш, че и комунизма със символите му също е забранен в България. И аз се чудя къде е жандармерията при всяка проява на Копейкин или Нинова, БСП и тема подобни. За какво им плащаме заплати след като още няма един комунистически сбор смазан както трябва? По улиците се разхождат путлероджендъри с разни путлерови снимки на тениските, сърпове и чукове, Сталин и други сатанистки символи.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Голям праз. Най-вероятно не и знаел, че е нацистки. На Путин се сърдят, а Европа се превръща в по-голяма диктатура от тази при Хитлер и Сталин.

24

Факт

преди 3 седмици

Вече никой не ги знае и помни лозунгите. При случайно съвпадение санкционират хора. Продължават да побъркват хората след 80 години.

23

1

преди 3 седмици

А междувременно, сред вас по улиците са разхождат групи от 17-18 годишни момчета облечени в черно, с татуирани нацистки символи и поглед на превъзходство над останалите.

22

Историк

преди 3 седмици

До Горе-долу Сега сме баш в 1940-41 година.

21

4

преди 3 седмици

Затвор за такива!А кога и у нас съдебните органи ще се събудят за многобройните нацистки изяви като поругаването на гроба на загиналите руски воини в Стара Загора?И много то нацистки свастики по сградите като че ли живеем в нацистка Германия?За какво получават тлъстите си заплати?За бездействие следва да бъдат линчувани!

20

Горе-долу

преди 3 седмици

Горе-долу събитията се повтарят и в момента се движим 100 години назад, сиреч сега се усеща като 1924г. Тогава Ваймарската република осакатява Германия. В Германия по това време има дефицит и рецесия. Армията е свита до минимум. Биреният пуч още е пресен, а мнозина вече знаят кой е Адолф Хитлер. В България няма стабилно управление, 9-юнския преврат е минал, реваншизъм, политическа криза и рецесия. СССР 1922 вече е завзел републиките. Деляли са ни едни 15 години от ВСВ. Сега сме в същия етап!!!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Сега и да кажат какъв е лозунгът. "Всичко за Германия". Да, за това го съдят. Били го ползвали СС, Хитлер. То и много неща за социализъм са говорили и са се наричали националсоциалисти, ама "Да вдигнем данъците" не е забранено да се казва.

18

Ядрен вампир Z

преди 3 седмици

То тогава Украйна няма толкова пари да плати глобите за използване на такива символи.Милиарди евра ще им трябват

17

Анонимен

преди 3 седмици

Ми то половината ЕС са фашисти ,издават милиарди на фашиска украйна ,а зелето нахалния фашист сЕ иска милиарди и оръжия ,но иначе все руски самолети и ракети сваля с ръце,гад фашиска

16

Анонимен

преди 3 седмици

Само за сведение, лозунгът е " всичко за Германия". Ако беше казал "всичко за Украина" нямаше да го глобят.

15

Анонимен

преди 3 седмици

А за Z-свастиките на руските фашисти нещо?

14

Германистан е

преди 3 седмици

окупирана държава!От едната страна са 10-те милиона мюсюлмани,от другата -фащианците и пълните им с атомни бомби бази там.Башка златния резерв на дойчовците е във ФАЩ....

13

Анонимен

преди 3 седмици

14: за разлика от путлероджендърите които са нон стоп дрогирани, ние нормалните хора не ползваме такива неща. Драги путлероджендър, ти гледа ли прайда на червеният клозет? А изпълнили ли сакралната традиция на всички путлероджендъри да онанираш докато гледаш мужици как крачат и да си мечтаеш да те отмъкнат като украинска пералня в блатото? Най забавното е, че путлероджендърите са толкова зле и го осъзнават, че използват името си като обида срещу политическите си опоненти.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Слава Украине е нацистки лозунг също но никой не е арестуван още. Двойни стандарти.

11

Анонимен

преди 3 седмици

АзГ са нацисти, също като шефа им в Кремъл.

10

Мда

преди 3 седмици

Германия се събужда, макар и твърде бавно!

9

Jedem das seine

преди 3 седмици

И тук защо не казвате лозунга, а говорите за кафяви ризи и пр? Лозунгът е Jedem das seine, и е превод на латинска фраза suum cuique и означава на всеки, неговото или всекиму, каквото си е заслужил. Аз намирам фразата за много вярна. В Германия вече си крайнодесен, ако кажеш, че идват хора от Азия за да живеят на социални, правят схеми и с парите на държавата купуват имоти и коли в държавите си, без да работят и ден. Ако като работещ немец, даващ 50% от заплатата на държавата кажеш гък си нацист?