101

Анонимен

преди 3 седмици

Аз сънувах ядрен взрив, след което Русия се разпадна. А медии, политици и аналитици какво казват, не ме интересува. На тях им плащат, за да си чешат езиците.

100

Анонимен

преди 3 седмици

политиците са КУКЛИ НА КОНЦИ, СЛОЖЕНИ, ЗА ДА ИМА КОГО ДА ПСУВАТ ТЪЛПИТЕ ! ГАРВАНИТЕ В СЯНКА ПОДГОТВЯТ ГОЛЯМА ВОЙНА ! ЗАДАВАТ СЕ ТЕЖКИ ГОДИНИ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С КЛАДЕНЕЦ, ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

99

Анонимен

преди 3 седмици

путин освен да цалува жълтото седалище на Си за друго нестава

98

Анонимен

преди 3 седмици

До Хи хи Находищата на нефт и газ около Крим щяха да се разработят от Шел, и руснаците като надушиха какво става веднага вдигнаха тоягите. Ама забравиха че като вдигат тояги и те ще ядат тоягата. За добив на нефт и газ от окупираните украински територии не може да става дума, те не могат рафинериите си да опазят на 1500км от границата.

97

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Войната започна през 2014та година, китайците доста се забавиха с предложението за примирие. Сега набързо скалъпиха нещо защото руснаците нямат загуби, нали?

96

Хи хи

преди 3 седмици

СВО е много печеливша за Русия, това са земи, много земи, с ценни находища в тях, а земята е скъпа !

95

Анонимен

преди 3 седмици

БРИКС, НИЩО НЕ РАБОТИ....ХАХАХАААА....САМО МЕРАЦИТЕ ИМ СА ГОЛЕМИ!

94

ПУТИН Е ПЪТНИК...

преди 3 седмици

СВО --- Е САМО ЕДИН ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ, КОЙТО НИЩО НЕ РЕШАВА!ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЕЧЕЛИВШ В ТАЗИ БОЗА Е КИТАЙ....И ТО, МНОГООООО.....

93

asdasd

преди 3 седмици

Фамилия КОваленко от Информацоинно Сапративление поде фейка и тука го надраскахте !Преговори когато Русия реши !

92

asdasd

преди 3 седмици

Вчера поименно побликуваха кои са винивни за взрива на северрен поток !Оказа се че са се подготвяли в Румъния на НАТОВска база дори казаха името на яхтата !Който го интересуваима достатъчно материал в РУ медиите !Професионална дайверка от украйна руса жена на възраст около 40 +- !Именна не споменавам ! КОрденирано от САЩ !

91

Хи хи до 91 Крим е р

преди 3 седмици

Не може, Путин ще пусне атома над Хага, и Хага ще стане на пепел, а съдиите ще се изпекат !

90

Кога ще свърши

преди 3 седмици

Ако САЩ не разрешат на Зеленски да преговаря за мир, войната ще свърши тогава, когато руската армия достигне отново до Киев.

89

Чакаме Тръмп

преди 3 седмици

Като им спре доларите и войната ще свърши.

88

Крим не е руски

преди 3 седмици

ами за да има Мир ,миролюбивия Путин трябва първо да отговаря в Хага за убитите цивилни и деца, да се изтеглят руските окупатори от Украйна и да се реши въпроса с плащането на репарации от Русия на Украйна. ... в долари не в йоани или рубли.

87

Какво следва

преди 3 седмици

До Дядо Соци: БРИКС си работи. И ще се разширява още. А Саудитска Арабия вече продава нефт и за китайски юани. Времето на долара като основна резервна валута бавно, но сигурно отминава.

86

Има време

преди 3 седмици

Нека руската армия превземе Харков, пък да видим след това какво ще приказват в САЩ и ЕС. Засега те помагат войната да продължава до последният украинец.

85

Малко за политика

преди 3 седмици

В САЩ и ЕС за мир в Украйна никой не говори. И въпреки това през следващият месец ще се събират в Швейцария да обсъждат т.н. "Мирен план на Зеленски" (пълен абсурд) и на това отгоре ще го обсъждат без присъствието на Русия. И много им се иска да закачат и Китай на тази въдица. Но Китай има собсвен план който включва преговори. Така че тази сбирка в Швейцария я очаква пълен провал. Китай или изобщо няма да присъства, или, и да присъства, ще предложи свооят план за мир, който пък не устройва САЩ.

84

Бах мама му.

преди 3 седмици

Русия създаде "конфликта " , а се искали да го решават.Къде ви беше акъла да започвате война ? Най голямата д-ив-от-ия.

83

Дядо Соци

преди 3 седмици

До Анонимен 70 БРИКС не потръгна. Отказаха се да убиват долара , защото това е невъзможно. Путин замълча и за новия световен ред. Сега има други грижи.

82

xaracho

преди 3 седмици

goliama zabluda. s kitaizi da si nachtrek. ste ti zabiat noga v garba.