22

Анонимен

преди 4 седмици

Напротив може но не иска толкова държавни чиновници ше загубят парите си от участието в борд на директори и корупционни схеми.Здравеопазването е станало по алчно и от Крим среди в България .То държ болници няма навсякъде се плаща и рекетира законово или не.Нямат изгода от детска болница защото има по малко далавери там не че съвсем няма но не ги устройват

21

112

преди 1 месец

Изходът е ДОПЛАЩАНЕ.

20

Кики

преди 1 месец

Това е защото здравната ни система има интерес да създава инвалиди .

19

Дечев

преди 1 месец

Като директор на НЗОК, Фармацевтични фирми, скрит собственик и т.нат. ли споделя това компетентно мнение?

18

анонимен

преди 1 месец

иван рилски пълна скръб

17

Анонимен

преди 1 месец

Дечо, Дечо, частните болници не могат да издържат без държавата. Те точат здравната каса, най-скъпите и лесни пътеки, тежкото го пращат на държавата. Държавата им плаща лекрарствата по техни картелни цени. Частните болници не могат без да точат пари от касата.

16

Анонимен

преди 1 месец

През рекламирания от десните фашизъм народът е мрял, а богаташите от София са се лекували в чужбина. Искат сега същото.

15

Тоя

преди 1 месец

Го гледах. Типичен представител на бялата мафия. За него всичко е бизнес. Все обясняваше, как детското отделение било губещо. Да се забранят всички частни болници. Да си ходи тоя в чужбина, ама там ще го осъдят за спекула. Човешкият живот не е бизнес. Това трябва да е държавна политика, особено в държава с отрицателен прираст. Така трябва да е и енергетиката и други производства. А тоя е за ***. Какво ми виси тук. Да ходи в САЩ. Ама дали ще краде там....

14

Анонимен

преди 1 месец

До Истината Наистина ли искаш да си канарче в клетка?

13

Анонимен

преди 1 месец

В Гърция , в Турция държавните болници са на високо ниво, има частни също добри но, сметката е по солена. В България държавните болници са пълна скръб, някъде нямат чаршафи и одеяла дори, закупуваш си лекарствата, отопление зле, липсват както мед сестри така и лекари.Държавните болници трябва да се финансират с предимство.

12

Анонимен

преди 1 месец

Държавата трябва да финансира частните болници,защото иначе те ще фалират. А са все на наши хора-мафиози...

11

Анонимен

преди 1 месец

Частните болници не могат да издържат без държавата. Ако трябва пациентът сам да плаща всички разходи, единици ще могат да си позволят лечение в частна болница, респ. частните болници ще останат без пациенти.

10

Анонимен

преди 1 месец

Частна болница, частен преглед, частно лечение НЕ означава качество. Лекарят си е еднакъв и в държавната болница, и в частната. Никой не може да надскочи знанията и уменията си. В частната болница може да са малко по- любезни, да си поговорят с вас по- дълго, но това не значи, че ще поставят правилна диагноза и ще назначат адекватно лечение.

9

Емигрант

преди 1 месец

Все повече се убеждавам, че си заслужавате дереджето дори и по-лошо да стане ще е още по-заслужено ! Стоите си мирно и кротко пред компютрите и само от там скимтите и ревете, площадите празни, а искате де не сте втора ръка хора, че къде ви е достойнството, българщината на Ботев и Левски ? След месец мутри ще ви управляват които нямат хал-хабер от икономика и демокрация, но знаят перфектно как да ви рекетират, какво да ви ОБЕЩАВАТ и как да ви измамят когато пристигнат европейските милиарди за ВАС

8

Емигрант

преди 1 месец

Сериозно ли го казва това хуманен доктор, а как издържат всички други държави от ЕС с държавни болници в които никой нищо не заплаща ? Къде живеете вие българите в собствената си България или на извънземен остров сред някакви мишки ? На цялата тази беднотия точно платеното здравеопазване ще ви "оправи" да не повярват дори и приммаатите, умните европейци ще се запитат вие здравеопазване ли имате или ИНКВИЗИЦИЯ ? Не се ли срамувате какви политици избирате които назначават палачи вместо лекари ?

7

???

преди 1 месец

Защо държавата трябва да финансира частни болници, частни училища и частни университети???

6

Истината

преди 1 месец

45 г. Как издържа при БКП? Затворена икономика и национализация само ще Ви оправи.

5

Анонимен

преди 1 месец

Всеки пациент има право да избере в каква болница да отиде - държавна или частна.

4

Анонимен

преди 1 месец

НЕ. ДЪРЖАВАТА НЕЭМОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ БЕЗ ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ, А НЕ БЕЗ ЧАСТНИТЕ, КОИТО ТОЧАТ ОГРОООООМНИ РЕСУРСИ ЧРЕЗ ПОДМЯНА НА ЕВТИНИ ПЪТЕКИ СЪС СКЪПИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛЕКАРСТВАТА БЕЗ ТЪРГОВЕ.

3

Анонимен

преди 1 месец

Всички сте крадци! От частните до държавните!