13

Ха ха

преди 1 месец

Д-р Щонова не трябва да е доктор, а Дара не трябва да е танцьор. Да се оправят

12

Анонимен

преди 1 месец

Стево Пендата какво общо има с нашето гласуване? Евродепутат ли ще го правим?

11

Василев

преди 1 месец

Ако от изборите зависише нещо,то те щяха да бъдат забранени у нас.Мачаът се играе,но е с предрешен край винаги.Цветанов е основоположникът в това отношение.У когото са парите,той поръчва музиката.

10

ВЕЧЕ ПО ИЗБОРИ...

преди 1 месец

...НЕ ХОДЯ ЗА ГЪБИ--- ХОДЯ ПО ЧУЖДИ ЖЕНИ!!

9

Само питаме:

преди 1 месец

Абе, в бюлетините има ли графа:...."ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ"...??????!!!!!!

8

ИИ в политиката ведн

преди 1 месец

След като огромен процент от интелектуалния труд ще се заменя с изкуствен интелект , който работи за почти без пари предлагам : Да заменим и политиците с ИИ така ще пестим десетки милярди в ЕС и в Бг. няма да има корупция и купуване на глассове.

7

Do2

преди 1 месец

До2 А, после ще драскаш колко е кофти да живееш във, България и ще слушаш за кюлчета, острови тец-ове и ще гледаш един който е полу човек и ще ти обеснява какъв евроатлантик е, но тогава си спомни, че ти, и твой 10 приятели по време на избори сте лежали, и сте си бърка ли в носа и г. ъ.за

6

Анонимен

преди 1 месец

Ехееее, Стефчо Коминтерната ли изтъпанихте

5

Радослав

преди 1 месец

И няма нито една статия с която да ни информирате кои партии купуват гласове! Има журналисти, има жълта преса и има безполезни бг драскачи! Как за толкова години в стотици статии 1 път не написахте: партия Х е уличена в купуване на гласове? 1 статия напишете поне на ниво второкласник, поне 1!

4

Анонимен

преди 1 месец

Копейките са силни в РСМ и Грузия, но в Европа хич ги няма.

3

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли такава снимка сложихте???? На избори от Македония (Този е Пендаровски)??? Мухахахахаха....тази статия да не я пише ЕйАй случайно???

2

Сифилиско

преди 1 месец

И на тея избори няма да гласувам. Познавам към 10тина човека, които няма да гласуват. има и наивници, дето си мислят че ще променят нещо за добро.

1

Сега се започва

преди 1 месец

това число 17 ще стане по 100, а защо не и по 1000, на тези шарлатани начело с Главанака никой няма вяра, ще се вихри една търговия с гласове както никога до сега ! Единствени сме в света в това отношение, с такова проsто племе от пещера не може да се излезе ! Невероятни чалга-проsтаци сме !