9

Българин

преди 1 месец

много присти писачи има - да вземат поне един мач да видят ! за платените *** трябва да ги пратим в уксрайна или на мисия на Слънцето !

8

Българин

преди 1 месец

Абе писачи улави, Гришо игра с 2 травми заради падането миналия крьг, на ръката и крака. Виждаше се, че без травмите щеше да отвее Фриц на клея където Гришо нее много добър. Лявата му ръка беше много зле, молеше болбоевете да му скагат накитника и се виждаше че едвам придържа ръкетата с ръка. И игра на супер турнир профи Топ 10 на планетата !!! Направо супер - Отчитайки 2 травми ! Браво Гришо !

7

Анонимен

преди 1 месец

Последни сили има да спечели един-два турнира от сериите 250 и толкова.Край!! Свърши с тениса. До декември ще е към20то място а по-тоя време догодина ще е извън топ-100.

6

Анонимен

преди 1 месец

До ПЕНКО (1) Не знаеш колко си прав като каза Точно като Джокович защото Джокович до края на годината ще се откаже от тениса Така ще стане и с Асковски. Сети се да играе когато всичко свърши. Когато беше млад вместо да играе той тичаше по разгонени застарели лелки с увиснал У..Късно е либе за китка са казали старите хора и за тенис на 34 години е също мноооого късно. Очаквам да се контузи в скоро време. На 34 години да се помпал с допинг няма как да свърши добре.

5

незнайко

преди 1 месец

НЕ СМЕ ЗЛОБАРИ.ТОЛКОЗ СИ МОЖЕ.ПАРИТЕ МУ СА ПОВЕЧЕ,ОТ РЕКЛАМИ.

4

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление толкова му е силицата - 10-то място. Последната година е постоянен, но не успява да се надскочи. Надявам се до края на година с малко късмет да направи поне два полуфинала та да влезе в 8-цата за финалния мастерс.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ей, злобари! Само Гришо!

2

Анонимен

преди 1 месец

Голем бой яде Дриш.

1

ПЕНКО

преди 1 месец

ТОЧНО КАТО ДЖОКОВИЧ ---ПО-ВАЖЕН Е "РОЛАН ГАРОС " !!!!!!!!!!!!!