25

Анонимен

преди 4 месеца

Тази говори за етика,ама те тъй наречените журналистически пл**з**мо**й знаят ли изобщо що е това нещо,наречено етика?! Цензурата и политпропагандата плющят по всички медии с много малко изключения,журналистите са политкоректни до отвръщение и отблъскване на зрителите и слушателите! Тъжна и жалка картинка!!! Добре е,че има интернет,за да получаваме достоверна информация за света и България!!!

24

Абе, тая

преди 4 месеца

проф. Вълканова, осъзнава ли колко нелепо звучи на фона на това, което всеки вижда, че се случва. А именно, случва се точно обратното на изброените от нея суперлативи за професията "журналист". Както всичко останало, журналистиката също е пострадала от ламтежа за пари. Сега пак се говорят неща, които им е наредила "партията" - партията на глобалистите. Партията на глобалистите е наднационална, неформална организация, която дърпа конците на повечето общественици.

23

Журналистическа...

преди 4 месеца

какво?! :D Не ставайте смешни... оп, къснооо! :D

22

Йордан

преди 4 месеца

Журналистите твърдят, че ГЕРБ управлявал 12 години. ИИ твърди, че ГЕРБ управлявал 9 години и 10 месеца. Къде е етиката?

21

Анонимен

преди 4 месеца

Че на кого му пука за етиката? ИИ ще унищожи човечеството, само че не виждам някой да го спира поради етични съображения.

20

иванова

преди 4 месеца

несъвместимо словосъчетание!

19

Радослав

преди 4 месеца

Няма как джурналята да се сравнява с ИИ, ИИ знае,че като пише статия за купени гласове трябва да напише и коя партия купува, а джурналята никога не пишат срещу шефа си Шиши.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Тая пък! За какво говори!? Журналистиката и етиката й отдавна умряха в България! Останаха само евтини драскачи на писания по поръчка срещу заплащане!

17

Право казва проблема

преди 4 месеца

Медиите трябва да правят това и онова, амааааа.... не го правят!

16

4

преди 4 месеца

каква етика бе,братко?Всичко е на хранилка при мутрите и САЩ!Всичко е антибългарско и порнографско!Пълен батак!Срамуваме се от вас!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Това виц ли е? Журналистическа етика у нас няма, както и журналисти. Всичките са ми сирки, обслужващи двамата шишковци - Буци и Гуци!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Чудя се кои са ми по-гнусни политиците или наведените ми си р ки.

13

Ангелина

преди 4 месеца

"Журналистическа етика" ,както се казва :"такова животно няма",защото липсват нравствено -етични отношения по принцип между хората.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как да сравняваш нещо, което ти липсва, с ИИ.

11

Василев

преди 4 месеца

Когато една медия е частна собственост или се спонсорира ,то в нея ще се публикуват и отразяват новини в интерес на вижданията на собственика. Аз ТВ новини не гледам.Не знаеш кое е истина или или лъжа.Една лъжа повторена сто пъти става истина.Щом държавата е овладяна от мафията,то напълно нормално и медиите да са такива."Сопата" играе ли,всичко друго е алабализъм.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Политик, ДжурнаЛик и етика са две несъвместими неща.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е ФМЖК и какво е журналистическа етика?

8

Анонимен

преди 4 месеца

То ако питате ИИ той може да ви отрази и двете страни на всеки казус винаги, платената и поръчкова журналистика винаги отразява тезата на който плаща. Пресни примери тавана на цената на хляба и промените в закона за хазарта

7

читалище заря

преди 4 месеца

коги у читалището дето оглавьвл войнищ от режисьорт за журналистическа етика, работата е сериозна.

6

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Журналистика , етика морал , независст и демокрация ! Всичко това е несъвместимо със съвременннте български висшисти , които работят на длъжностите репортери и журналисти в Република България .Точно обратното са особените български черти на населението на Република България от български произход - алчност , арогантност , бруталност , безкрупулност , лъжа , лицемерие и хулиганизъм в поведението и действията си . Като добавим и " селския и патроариархалния " манталитет получаваме истинският образ