29

666

преди 4 месеца

Всички вело алеи трябва да изчезнат трябва да се спре това безумие на Бонка и комунистическото мекеренце Василчо

28

Анонимен

преди 4 месеца

"Браво, гении! Идва някакъв немец на летището и къде и на кого да обясни, че му трябва такси? На охраната? Те да не са ви екскурзоводи? Да се обади по телефона? На кого? На коя фирма за таксита?" - на летището има бутки на таксиджийсиите фирми и от там винаги можеш да си викнеш такова. За справка - не съм гений, а обикновен човек с достатъчен брой хромозоми.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Teя още не са излезли от бойковите номера и седянки. Бяха свикнали да са привилигировани ***, а *** ПП/ДБ ги поправи нещата!

26

Аз пък

преди 4 месеца

Искам такситата да не стоят по спирките,пред болниците с надути ценоразписи и да не карат в бус лентите.Да спират на пешеходни пътеки,а не да заобикалят спрелите коли и да създават рискови ситуации.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Кви стоянки, нали всеки с жълта кола спира как си реши и не му дреме- инвалиден паркинг, пешеходна пътека, кръстовище, алея... А това за подвитите джапанки, мазните потници и безразборното кръстосване на пътя...

24

ЩЕ, ЩЕ...

преди 4 месеца

ДА ПУСНАТ КИТАЙСКИ ЕЛ. КОЛИЧКИ ЗА ПО 3-5000 ЛВ. ДЕТО ВДИГАТ 35 КМ. ЧАС И ЩЕ СЕ РЕШИ ЧИСТОТАТА НА ВЪЗДУХА, ПАРКИРАНЕТО ПРЕД БЛОКОВЕТЕ И ДОРИ В ЦЕНТЪРА. ПАРКОМЕСТАТА В НЯКОИ ГРАДОВЕ В ЧУЖБИНА СТАНАХА ПО СКЪПИ ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ? И ТУК ЩЕ ДОЙДЕ.

23

Му се иска исисака !

преди 4 месеца

И той иска такси да кара ,*** *** ,*** немой да изкара изпита ,па *** могат нъц !

22

по ,,100,, фиша имат

преди 4 месеца

Щом има някаква професия значи е необходима-- всеки може да хейти и има право да го прави но е пълно със хора който имат нужда от таксита -- щом има таксита обирджии със помпи и прочие значи някой иска да ги има и така да оправдае съществуването си от колко години ДАЙ ви говорят че всяка нова щуротия която измислят ще сложи кай на злоупотребите ама НЕ ! За сега таксита ще има ,а после ще видим !

21

ЗА ЧИСТ ВЪЗДУХ.

преди 4 месеца

В ГРАДА САМО С ЕЛЕКТРИЧКИ, ДВГ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ В ШИРОКИЯ ЦЕНТЪР - ОТ РУМЪНСКОТО ПОСОЛСТВО ДО НАДЛЕЗ НАДЕЖДА И ОТ ПОДУЕНЕ ДО КРАСНО СЕЛО! ВЕЛОСИПЕДИ, ТРОТИНЕТКИ И МАЛКИ ЕЛ. КОЛИЧКИ ДА ДЖИТКАТ НА ВОЛЯ И БЕЗПЛАТНО ДА ПАРКИРАТ, А ЗА ГОЛЕМИТЕ ДА Е ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕТО И ПРЕСКЪПО ЗА КОЛИ С ДВГ!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, гении! Идва някакъв немец на летището и къде и на кого да обясни, че му трябва такси? На охраната? Те да не са ви екскурзоводи? Да се обади по телефона? На кого? На коя фирма за таксита? На немски да обяснява? Или майка с деца пристига с влака от Варна.. При роднини. С багаж. Къде да звъни? Чужденец от хотела иска без обяснения и чакане спешно да отиде на адрес с фирма-клиент. Някои от тия в СО са неадекватни мизантропи. Без деца, семейство, приятели. Само се чудят каква глупост да мислят

19

по ,,100,, фиша имат

преди 4 месеца

АЗ им пиша че милицията обикаля по деноноющните и глобява без колите да пречат на някой реално или да създават опасност на движението те ми злобеят и пишат срещу такситата --само че такситата зная номерата на милицията и не спираме там а гледаме цяла вечер какна млади момчета им пресядат дюнерите като дойе патрулката и ги нарисуват като престъпници ! Млиционера е служител на тоталитарната власт основна разлика със полицая е че полицая е униформен работещ във полза на хората !

18

А бе ренде...

преди 4 месеца

Баш ти ще кажеш кой къде да ходи, аиде марш на село там поне няма таксита !

17

по ,,100,, фиша имат

преди 4 месеца

Във 16 пост използвам думата ( мародерстват ) защото и общинарите и полицайте са държавни работници те са от едната страна на монетата и сега се получчава така че така строят и правят нещата със движението че всеки е принуден да нарушава правилата ,а полицията ни изкарва нарушители -- ние знаем закона и искаме да го спазваме но тука няма как да стане примери мога да дам че да им паднат ченетата ,но те не искат примери те искат да могат да глобяват и ситуацията ги устройва !

16

по ,,100,, фиша имат

преди 4 месеца

Нашите улици във Пловдив по цялата дължина е със знак забранено престоя и паркирането той е със сила до следващата шресечка и веднага след нея пак и така е по всики улици във града въпроса е къде да спре таксито --отговора на човека Със палката е на разрешеното от закона място ! Да ама Аз няма къде да спра зада чаком клиенти и съм една постоянна жертва на много стриктния полицай ! А от общината обещаваха ръкави на всяка спирка сега ръкави няма а има полицай който ме мародерстват ....

15

фаниме Закуро

преди 4 месеца

Не ползвайте таксита които се управляват от тъмно00з00елени, така няма да пострадате а и няма да храните гнуснярите.

14

И ФАЙТОНИ.

преди 4 месеца

МИ ДА ПУСНАТ ВЕЛОРИКШИ С ПЕЕ ДАЛИ ПО ВЕЛОАЛЕИТЕ! КВИ СТОЯНКИ ЗА ТАКСИТА В ЦЕНТЪРА?

13

Рендето

преди 4 месеца

Бакшишите не могат да налагат "мераците" си на държавата, а трябва да се съобразяват с Правилата, които е определа държавата, на който Бакшиш не му харесва, да си търси нова професия!

12

Анонимен

преди 4 месеца

"ААА, ЩОМ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПП-ДБ-СС СЕГА ДА НЕ РИВАТ!" - ти май не знаеш, че шефовете на Йелоу и ок са хора на Шишко и Боко? Правят шоу колкото да расте недоволството срещу ПП-ДБ и като гледам такива като теб се връзват успешно.

11

по ,,100,, фиша имат

преди 4 месеца

Вечер според района патрулките въртят около денонощните и ако някой спре веднага пристигат да го нарисуват а във тъмната уличка някой я краде я бие ама те всички са катаджии каква е тази охранителна полиция на която пешия обход и е непознат със тези коли и най-нещастния крадец ги вижда от 100 метра ама те него не ! Само дремат във патрулките и спират коли който се движат нормално,, за проверка,, и му търсят неща който той във патрулката няма ,а покрай него джигити колкото искаш ама със тях не

10

ПРОМЯНА БАТЕ!

преди 4 месеца

ААА, ЩОМ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПП-ДБ-СС СЕГА ДА НЕ РИВАТ!