17

:))

преди 1 месец

Точно такива са татковците ни. Дано и съпрузите ни с времето да докажат, че са такива завинаги, а не само в първите години на брака.

16

Анонимен

преди 1 месец

Обикновено търсят десетина години по-млада, за да я подлъжат колко са голямата работа, като си прикриват жалкото минало.

15

Анонимен

преди 1 месец

Хайде другия път и добрата съпруга да опишете.

14

Анонимен

преди 1 месец

Току-що описахте жиголото или любовника.

13

Анонимен

преди 1 месец

Нискочел, гледа лошо, жип на лизинг който покрива с вашата заплата..

12

Анонимен

преди 1 месец

Не пие, не пуши, по жени не ходи, не ebbe......

11

Семейна идилия

преди 1 месец

***, на когото можете да харчите парите и да му слагате рога.

10

Анонимен

преди 1 месец

Търси булка със зестра!

9

Анонимен

преди 1 месец

А кой пита мъжете коя е перфектната съпруга? Мъжът дали не иска вкъщи да му е спокойно, а не жената да му мели за разни свои проблеми, какво чула от приятелки и подобни? Мъжът не е психоаналитик, а и губи мъжествеността си, ако дава всичко на жената.Жените напускат масово "добрите момчета" заради загуба на интерес към тях.На всеки мъж му се е случвало да е отритван заради "прекалено показване на любов".Логиката- ако показваш зависимост от нея, не се конкурира с други жени за теб и не си награда

8

хаха

преди 1 месец

Всъщност подобен на описания мъж жените масово го напускат като "***". Липсват му качествата на "лошото момче" и не е интересен. Жената има вродено качество при спокойствие с партньора да започва да чуства скука и да мисли, че се е прецакала с него. Когато той й обръща много внимание и явно е зависим емоционално от нея, приема, че явно други жени не го искат и затова го прави, съответно не става. Затова и почти всяка би отказала да е с девствен мъж примерно.

7

Анонимен

преди 1 месец

Хахахах, принцесите очакват всичко това насреща дава нищо - викане, претенции, меркантилност, глезотии и един сандвич не може да направи. Да си седят стари моми като Мишето и да си развъждат по 10 котки.

6

Анонимен

преди 1 месец

Мише пак ли ти? Няма ли да си намериш някой че да спреш с тези глупави статии преписани от Аз Жената.

5

Анонимен

преди 1 месец

A kak мислят в арабскя свят по въпроса?!

4

Опитна

преди 1 месец

Хайде сега и с претенции, какъв щял да бил, какво щял да казва и да прави... Не ни трябва съпруууг, вече сме играли тази пиеса. Някои сме играли в един и същ театър десетилетия. Време е за забавления. Само едно ни е необходимо от мъжкия пол и това не са хубави комплименти, нито дълготрайни превръзки. Да го вади и да го удря по масата да видим с какво разполага и после ще преценим дали става и за съпруг, не на нас, разбира се. Всеки мъж заслужава хубава вечеря. Но не всеки получава и закуска

3

Анонимен

преди 1 месец

Обичате се!

2

Анонимен

преди 1 месец

И всички трябва да разберат,че тука са описани не един мъж Ами няколко мъже...

1

Катя

преди 1 месец

Съвсем различни са от описаните. За какво ти е съпруг, който ще ти прави малки изненади и ще ти казва благодаря като не е висок поне 1.90, няма плочки на корема и атлетично слабо тяло, печели под 120 хиляди лева чисто на година, няма собствен апартамент в София и не може да осигури 2 екзотични екскурзии на година?