19

Габи

преди 2 седмици

Рускота знаме няма място никъде в България, но същото се отнася и за Украинското. С какво право то се развява редом до Българското пред Столична община?ГЕРБ и ДПС решиха, че за работилите и внасяли осигоровки пенсионери няма пари за Велигденски добавки, но Украинските бежанци може да живеят в хотелите по морето и да бъдат обгрижвани с всички удобства.

18

Алекс

преди 2 седмици

Селският кмет да се бори с корупцията,колкото пожелае,но да НЕ издига руското знаме над институция в Република България.

17

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

Тоа' комутанин (ама не Логар) даже не са го почнали още както трябва :). Хубаво ще разбере може ли или не може да се вее гоморски трицветен *** / каманястски едноцветен (и в пряк, и в преносен смисъл). Чака го много бой, гъгъбъгъ и српска музика :).

16

Анонимен

преди 2 седмици

ЕТО КАК ВЛАСТТА МАНИПУЛИРА БГ ГРАЖДАНИТЕ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА КАБЕЛАРКИ, РАДИО,ВЕСТНИЦИ И САЙТОВЕ. ПЪРВАН ДАНГОВ НЕ Е РАЗСЛЕДВАН ЗА НЯКАКВО СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СВЪРЗАНО СЪС ЗАПЛАХА НА НЯКАКЪВ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФ,А ЗА ТОВА, ЧЕ НА 9 МАЙ ИЗДИГНА В ДУПНИЦА ЗНАМЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КАТО СТРАНА УЧАСТНИЧКА В АНТИХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯ - БИВШИЯТ СССР. МИ КАЖЕТЕ СИ БЕ ЩО СЕ СРАМИТЕ,ДА СИ КАЖЕТЕ??!!!...

15

Анонимен

преди 2 седмици

Винаги за Манифестира не е важен момента. И кмета най добре го реализира.

14

Анонимен

преди 2 седмици

До 7. Иновативното мислене на кмета за бързо оправяне на дългове. Трябва да се предложи за награда в БАН.

13

Майора

преди 2 седмици

Много ми е интересно как БСП се бори срещу корупцията , а самата Нинова е уволнена за корупция като зам. министър! Странно нещо , младите не помнят , добре че ома по стари да напомнят!

12

Анонимен

преди 2 седмици

До 7. Кмета на Дупница ЕС иновативно мислене и подход. Имал е дългове и сега от руското посолство или от БСП ще му ги оправят . Ако развее знамето на САЩ , или ЕС парите се дават по програми и с конкурс. В Общината няма хора нито за програми нито за конкурс.

11

Кмете,

преди 2 седмици

По добре се пази от подкрепата на ***, щото тя е хитра сврака и не развява знамена. Само печели от войни.

10

Тежко зависим Съд

преди 2 седмици

Този човечец ще го треска здраво мафията, ако незнаете Районен Съд и Прокуратура Дупница изпълняват всякакви прищявки на ПП ГЕРБ и полицаи на Румен Николов Пашата , Незнам кой им плаща но са тежко зависими за да правят включително извращения с хора !Отначало започват че обвиняемия е агресивен, опасен, неадекватен и Прокуратурата ги подава тези измислици като обвинения, а всъщност всичко е лъжа!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Чебурашките се поддържат

8

Анонимен

преди 2 седмици

До Разбира се,Ти пък какво разбираш ?Ако можеш да четеш намери информация ,където ще ти светне ламчичката !

7

нормално

преди 2 седмици

Лява партия - лява резба......

6

Иеее

преди 2 седмици

До АнонименВие всички , който за всяко нещо обвинявате ПП, а удобно забравяте герберастите как ни окрадаха 13 години, сте *** доказани. Вас трябва с конски вагони да ви изселват, акто заплаха за България..***.

5

Анонимен

преди 2 седмици

До23 . Защо кмета прави тази демонстрация със знамето на страна във война ,обявила България за вражеска? Бил е в " безсмъртния полк ли ?.

4

анонимен

преди 2 седмици

*** скапани ! Тоя измислен кмет да отива в русия , там да ти вее тия знамена !

3

Разбира се,

преди 2 седмици

че БСП-то ще подкрепи кмета, който развява знамето на терористична държава, нападнала мирни хора! Всички *** се подкрепят.

2

Велин от Велинград

преди 2 седмици

Този кмет, че не е у ред, е ясно на всички, но подобно смехотворно обвинение може да спретне само прокурор с диплома от ЮЗУ-то, и най-посредственият адвокат ще го обори, казаното от кмета е абстрактна лакърдия и нищо повече.

1

Анонимен

преди 2 седмици

КИРЧО ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ ЛИ ИЗМИСЛИ СХЕМАТА??!!!...