18

баба мара

преди 1 месец

а предишните избори при каква изб активност бяха аз съм се отдръпнала отдавнаот изборите как може да се издигат такива непривлекателни хора неморалнис много грешки в миналото си само като ги погледнеш и ти е ясно с кого си имашработа по изказванията личи кои за какво лобира защо не казват какъв им ебизнеса няма ли мандатност при тези икон групировки

17

Анонимен

преди 1 месец

Един трибуквен,сланинест сайт,обърна дебелия си ***,отново да го ползва банкянският.Големи ***,служат на оня от герб,защото той с парите на простите българи,купува вестници,сайтове,купува и други "българи" които да тичат като кьорави на изборите на 9-ти 06.24.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Избирател - знаем ви всичките. Божков ще ви раздава картончета да ги търкате, а той ще ви прибира жалките дребни! Да ви е честит, да ви *** дълго!

15

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

ДС ченгетата като тоя агент Кънчо Стойчев го направиха това избирателите да се отдръпнат. Свинеевски е техен човек.

14

Анонимен

преди 1 месец

Ще гласувам, но за нито една партия в сегашния парламент и за никоя стара муцуна с нов политически тоалет! Хора, отидете и гласувайте, за да не си присвоят вота ви!

13

Умните глави

преди 1 месец

Отново на първа линия! А искате промяна! Оял се на гладен акъл дава. Комунист учи на капитализъм. Сеяч глад сее! Избирайте! ... Кво?

12

ха-ха-хи

преди 1 месец

Наш Кольо завря Цурето НАмайкаИвГъза...много ме изкефи как обори всички нейни жълтопаветни теории...

11

пияница мистик

преди 1 месец

Червен Кольо сърцето винаги му го тегли вляво :))) Ей го и сега пак вика, че "Левицата" можела да спечели преди ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС

10

пияница мистик

преди 1 месец

За какви демокрации говорят всички, не мога да разбера. Демокрация има само и единствено в Сингапур, ама за да идеш да живееш там трябва да си мултимилионер. Всъщност те отхвърлят западната демокрация, а си практикуват някаква тяхна будистка демокрация :)) Островна държава с най-ниските нива на престъпност, ама ужасно скъпо. Иначе са страшно развити

9

анонимен

преди 1 месец

Преситихме се от лъжи, пълна некадърност и шарлатанизъм. България загива от тази отрова, която ни сервират 4 години.

8

Ангелина

преди 1 месец

Експертите на задкулисието ,работят усилено по въпроса за "отдръпването на избирателите" ,за да си продължат и те и "партиите" по същия начин .Да не се изненадат неприятно и едните и другите?!

7

Радослав

преди 1 месец

Отделно 95% от населението не знаят кой депутат или кои депутати представляват техният регион в НС, а дори и да знаят, са наясно, че той не гласува по съвест, а по партийна линия. Каквото партията каже и това е. Кандидатите са някакви парашутисти спуснати от централата и не се гласува за личност, а за партия. Затова и мижав интерес от страна на гласоподавателите. Горе долу колкото на политиците им пука за гласоподавателите, толкова и на народа му пука за политиците.

6

Спеца

преди 1 месец

На народа им омръзна от Борисов е куклите на Доган!До като тия двамата не се пенсионират окончателно , Бългапия няма бъдеще!Гледаме ги как се изпират взаимно и им се чудим на акъла1

5

Радослав

преди 1 месец

80% от населението не е виждало политик на живо. Масово партиите се крият и правят сборищата си така, че само членовете на партията в даденото населено място знаят, че ще има такова сборище и кога ще е то. Винаги срещите са в работно време, през седмицата за да няма опасност случаен минувач да попадне там.Партийните величия идват, изпяват си тирадата пред членовете, получават овации и бягат преди да е дошъл краят на работния ден.С такава кампания, каква мотивация очаквате сред гласоподавателите?

4

анонимен

преди 1 месец

Народът иска стабилно правителство , а не някакви въздухари, които 4 години ни бутат в тресавището.

3

Анонимен

преди 1 месец

И двамата са ГЕРБЕРСКИ ***. Падениего на така наречените социолози и политолози е безпрецедентно. На такива лизатори дипломите трябва да бъдат отнемани. И до тези гордо могат да се наредят ХРАЛАН Александров, Боруджиева, Стойчо , Шкварек, Коларова, Райчев Алгафари, Харизанов and so on. Доста са хрантутниците на ГРОБ.

2

Анонимен

преди 1 месец

Искам да имам право на вот, да НЕ пращам хора в ЕП! Ако не ги харесваме, да не ги пращаме! Каот им слушам глупоситте, ми се повръща! ЕП да бил на родните ни парламенти. Да сме били нещо, каот съединени европейски щати! НЕ! Просто НЕ!

1

Анонимен

преди 1 месец

Пpogължaвaмe Пageниeтo...