17

Никога вече ГЕРБ-СДС

преди 1 месец

ГЕРБ и СДС дотам ни докараха.

16

Тоз пък

преди 1 месец

Защо се плащат от там пари за тецовете, като се събират от тях за вредни емисии? Май много "схема" е този фонд! Щом тецовете не работят и парите ще свършат, но това значи, че има достатъчно ВЕИ и не ни трябват още!

15

Ами

преди 1 месец

И до какво друго да се стигне след затварянето на почти всички централи и подаряването...пардон "продажбата" на оборудването от Белене на укритие? По-скоро въпроса е докога ще си траем като покорни мишлета скрити по дупките си? Но то държавата загива и без това, за какво ни е ток. Всеки ден загиват млади в катастрофи, други се изнасят в чужбина...плановете за обезлюдяване бачкат с пълна сила. Честита промяна.

14

Никога повече ПП ДБ

преди 1 месец

ПП ДБ дотам ни докараха.

13

Анонимен

преди 1 месец

Замразяват заплатите и пенсиите и увеличават тока, парното и бензина. ГЕРБ се завръща. Честито, материален!

12

Анонимен

преди 1 месец

подготовката започва - леко и от далеко -- 30 години се така правят слугите на краваршингтон

11

Хмм...

преди 1 месец

А ще се стигне ли до разбиване на глави на платени лъже енергийни експерти?

10

Анонимен

преди 1 месец

И ко??

9

Зелен Сделкаджия

преди 1 месец

Това с поскъпването на тока са руски инсинуации! Тока не поскъпва, а поевтинява наобратно! Путин е виновен!

8

...

преди 1 месец

а добър ден! щяло да се стигне! то това е ясно от 1000г насам! винаги до там се стига! И не ме разбирайте погрешно аз искам да плащам ток както плащат и Германците и Французите и Англичаните! Искам бре! Но искам първо да вземам и техните заплати!!! Щото сега в малките градове я вземат 800лв я не и ако тока им стане 80 ст. киловата, то за една крушка хладилник и телевизор и половината заплата отиде! Ако имат и бойлер и пералня, то само за тока ще бачкат!!!! та така!

7

Бай Илийчо

преди 1 месец

Де тояга де???

6

Анонимен

преди 1 месец

АЕЦ, както и ТЕЦ ще си заминат. На Бг ток и не требе. От износител, вносител на ел енергия и то от държави, внасяли от Бг. Е, лесно е, така се прави, бързо, точно, срочно, имало нещо, нема нищо.:))

5

Анонимен

преди 1 месец

Просто трябва да върнат парите на АЕЦ които беха откраднати от Василев и Лойко за пенсии и за магистрали. Хората забравиха как се свалиха Лойко 2013 г. заради тока а сега е пак опит да ги ограбат. Енергетиката е пълна с пара но някой обира парите за друго.

4

Анонимен

преди 1 месец

От години усилено тъпчат енергетиката с некадърници, кой от кой по неразбиращ, ще става още по страшно. Там се занимават с всичко друго, но не и с важните неща.

3

Анонимен

преди 1 месец

ми къ

2

Анонимен

преди 1 месец

Парадоксално! А експертите енергетици казват, че в момента и през лятото цената на тока ще е отрицателна величина!!!!! За какво увеличение тогава ни говорят!? Или пак заформят поредната далавера на гърба на хората!?

1

Анонимен

преди 1 месец

Либералните *** атакуват по всички фронтове, най-много по енергийния!