42

ами

преди 1 месец

Нормалните хора се гнусятот руска пропаганда Състояща се в лъжи бедното и лицемерие

41

Русия ще спаси

преди 1 месец

Европа от кафявата чума пак...

40

Анонимен

преди 1 месец

Прекрасно, дано се множат тези случаи напук на небинарните ***!

39

Руя

преди 1 месец

Браво замо така.Тия не познават историята и затова злобеят срещу Русия.

38

Някой

преди 1 месец

Толкова спорите за кой сте за фашисти, за терористи, мафия или съединител(долен ляв п*д*л), че явно всички спадате в някоя от тези категории по един или друг начин. Аз като нормален човек спазващ закони, образован и възпитан(не говорим за лицемерни такива) и работещ по договор знаеш какво подписва трудолюбив човек във много сфери с малко дете не съм за нито едно беззаконие. Имаше песен- дано дано дано до всяко 1 добро същество застане поне още предвиждам такъв живот, че само си викам дано.Ама тц

37

Анонимен

преди 1 месец

Съвременните фaшисти празнуват победата на фашизма...

36

До Долният 15и

преди 1 месец

Всъщност точно ти ходиш на София Прайд заедно със останалите фенове на нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера. Нали за това се биете срещу Русия. Заради точно тези "ценности" ? И това е съкровенното ви желание, децата ви да възприемат ЛГТВТСВГЗЪ движението за нещо съвсем нормално.

35

Е. и...?

преди 1 месец

Какво като са пуснали парада в чест на Победата над фашизма ?! Това лошо ли е ? Или може би трябваше да пуснат поредният ЛГТВТСВГЗЪ парад за да могат да се образоват нашите деца !

34

Някой

преди 1 месец

Аз мисля и сигурно много като мене вероятно предстоят тези времена ще си купя евтин старовремски телефон с интернет само за безплатен чат с роднини. Другите телефони да си ги ядат простаците който нямат мозък до никъде. Така или иначе се пенсионираха някакъв процент хора мечтани работници изтеглили много на гърба си, ние отказваме да бъдем тотални роби тормозени психически и физически и ограбвани в колосални размери. Почти няма работни хора. Само измамници, хитретци, крадци, лъжци и простаци...

33

Някой

преди 1 месец

Заради IT, хакери, крадци всякакъв сорт и терор от всякакъв сорт хора и заплахи и беззакония много хора си изтрихме регистрациите в социалните мрежи и се отказва от много неща и ни е страх да работим от мафия и терористи. Как се работи и живее между такива хора?????? Затова като дойдат световни фалити и векове назад с образование и всеки се скрие въобще няма да е добре и за простите който избояха с престъпност, но са прости да разберат до къде да спрат......

32

Защото...

преди 1 месец

Защото не диктаторските страни правят ге'й'паради, прайдове и прочие изчанчени сбиртоци. Парадите са за мъже и то категорични, не за меки, лакирани сбърканяци.

31

Коко

преди 1 месец

Интересно защо само диктаторските комунистически страни правят паради да се фукат с безаналогови оръжия

30

Анонимен

преди 1 месец

*** е продънена коффа. Това трябва да е ясно на колегите в НАТО!! ВБг вършеят руски агенти а службите са продънени и завладяни от руски поддлоги като Боко и Шиши.Тези двама продажници са като оня поп дето прокламира пости в църквата а нощно време блажи свинско в избата.

29

До знайко

преди 1 месец

Всички официални сайтове на руски медии са забранени. И си има официална заповед за това в СЕМ oт КРС. Ако това не е цензура, то какво е ?

28

Манифестатор

преди 1 месец

То пък един парад. Трябваше да го пуснат по цялото световно телевидение, за да се посмеем от сърце.

27

Хакер

преди 1 месец

Просто! Чрез вътрешно лице, администратор.

26

До знайко

преди 1 месец

Еее ти му разбира опорката за жестоката цензура, която не му позволява да гледа руските телевизии.

25

Знайко

преди 1 месец

До Горящ БайдънКолега, пишеш в браузъра смотрет.тв на латиница и там са наредени всички руски канали, даже излъчват с качество 1080p.

24

Анонимен

преди 1 месец

Битката е на мозък четене учене и знания. Трябва и акъл не само ядене и плюскане .

23

Анонимен

преди 1 месец

Нашата кочччина е разграден двор и руснаците си правят, каквото си поискат тук.