67

Анонимен

преди 1 месец

Бабата настъпи мотиката! Смешна и жалка демонстрация, издаваща комплексите, които ги тресат северно-македонските политикани! Макетата да си налягат парцалите, че нищо хубаво не ги чака, ако продължат с тези маймунджилъци!

66

Анонимен

преди 1 месец

До 65, да ако тогавашните ни евроатлантици не ни бяха вкарвали в обединена от Хитлер Европа може би сега нямаше да ни мразят толкова. Сега всичко се повтаря, в името на евроатлантизма подкрепяме корумпиран и фашистки режим в Киев.

65

Анонимен

преди 1 месец

А, тя чела ли е конституцията, за да го знае? Кой ще се наеме да й го каже?

64

Русе

преди 1 месец

ЕС и САЩ направиха маймуни от гърците, но сега през 2024 г. разбраха.

63

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме виновни , че сме ги оставили навремето в югославски ръце и сега кой ми *** в панталонките. Като сме *** нари, така ще е.

62

Маке

преди 1 месец

Едноставно е братучеди. На официални настани таа ке се потпишува на документи (како потпишаната заклетва за претседател) на уставното име. За се останато, ке се користи името Македониа, како што прави и обичниот народ. За нас не постои северна, требаше да сфатите до сега.

61

Спеца

преди 1 месец

Даа , след каято се изтърва и се озъби на Запада , веднага се кротна!Явно се усети че изцапа гащите!

60

Zks

преди 1 месец

нищо не им се разбира на тия макета... тотал щета са

59

zulu70

преди 1 месец

Другарица Горица ке чеии отва що ис се напише от коминтермот.Ке увиди ли астарут?

58

Zks

преди 1 месец

къв е тоз макешкия деалект без ъ щот сърбите са ги били през пръстите да не го пишат и да не се наричат българи... с бой значи всичко става

57

Анонимен

преди 1 месец

и уште нешто . Претрседателката ниту клекнала ниту се повлекла . Жената убаво си обиасни уште за време на кампаниата дека ке потпишува документациа и ке седи пред табла на конференции и нема да вади табли од институции цо ,,северна,, односно нема да го крши Преспа. Но никои не може да иа натера во приватен говор , право што и го дава повелбата на ОН за слободен говор да го користи во слободен говор . Што не ви е иасно. Нека тужат Грцине ако се сигурни во себе . Една тужба веке изгубиа од нас!

56

Zks

преди 1 месец

кой му дреме за подарената мЪкедония...

55

Анонимен

преди 1 месец

До 55 Ние имавме македонска снаа во фамилиата Буш. Мислам дека таа е многу повеке од 100 космонаута ....

54

Анонимен

преди 1 месец

Убава работа ама македонска,вчера се правят на герои,днес лазят като червеи!Абе Гордани сте, откъдето и да ви погледне чиляк!

53

до 49

преди 1 месец

Е па ние сме биле у Космоса и не сме се загубили. Георги Иванов 1979-та година. Александър Александров излита на 7 юни 1987-***. Колко космонавти имате ВИЕ, макета?

52

Гергана

преди 1 месец

Как така на церемонията с госпожа Президентката , не биха с пръчки българско чуч...ело и после да го запалят.

51

Някой си

преди 1 месец

Само не ми изтривайте поста..,На тоя свят от 300 години има запад и исток по политически принцип. Има държава и анти-държава! Примери: Русия и Украйна, България и северна македония, сърбия и косово, китай и тайван, кралство англия и обедидена британия, индия и пакистан, корея и северна коря, южна африка-бели и черни.И още една дозина държави, всички те са едно и също нещо. И сега глобалния запад и глобалния исток / БРИКС .Еврей стещу иран, не случайно янките изоставиха оръжие в авганистан!

50

Анонимен

преди 1 месец

До 47Не. Не можам. Префрли на гугл транслеит ....

49

До 47

преди 1 месец

Не ти се разбира! Не можеш ли да пишеш?

48

до 45

преди 1 месец

Е! Тва е приказка! Тъкмо за Макрон! И двете са наборки. Едната е април 1951, другата е май месец. Ама как да им кажеш на всичките там арабели и цръни у Французку, че са македонци?!? И не са знаеле?