9

пияница мистик

преди 1 месец

На мен, '77 набор като съм проговорил първата ми дума не е била "мама" или "тате", а авокадо. Втората ми е била гуакамоле :)))

8

Анонимен

преди 1 месец

До 6 Всъщност ти си типичен български селянндур. Дано го осъзнаваш.

7

Бай Спас

преди 1 месец

Едно време, при бай Тошо само авокадо ядяхме.

6

Анонимен

преди 1 месец

Споко, ве. В Германия вече хранят децата с хамбургери с бубулечки. Зелените са открили заместители на нормалната храна с която екологията ще ни стане кристално чиста и непокътната.

5

Анонимен

преди 1 месец

Дося сме карали и без авокадо и някак сме оцелели.

4

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 1 месец

"в Мексико площта за гледане на авокадо да се намали с около 30% до 2050 година." значи пък в Калифорния вероятно ще се повиши с около 40% до 2050 г! Абе сериозно ли толкова ви изненадва, че всичко не седи абсолютно същото и без промяна?! Даже полюсът се е преместил с хиляда километра за последните десетилетия! Това е! ВСИЧКО СЕ ПРОМЕННЯ! Или ще се адаптираме, или ще се оставим да ни лъжат и да ни грабят, под предлог че ще спрем КЛИМАТА НА ПЛАНЕТАТА да не се променя!! АЙДЕ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО!!

3

Анонимен

преди 1 месец

"по-сух и по-податлив на суша свят" КЪДЕ Е ТОЯ СВЯТ??? Разсипа се от дъждове тоя свят!! Даже в пустинята стана наводнение! Вали по-често и повече от всякога!

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако авокадото изчезне изцяло и завинаги, единственият който със сто процента сигурност ще е безкрайно доволен от този факт е черпак Манчев.

1

Анонимен

преди 1 месец

Баба ви само авокадо е яла, хайде у лево всички меки китки.