99

Анонимен

преди 1 месец

СЪЩЕСТВЕНИЯТ ВЪПРОС,НЕОТБЕЛЯЗАН ТУК Е "КАКВО СА СМУКАЛИ",НАЛИ СИНЕ БОЖИ!!!

98

:)

преди 1 месец

Те тия само да смеят да ми дойдат вкъщи, аз с кво ще ги нагостя... :))) ******* :)

97

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно кебапчета от "Кауфланд,"които са били на промоция.

96

Анонимен

преди 1 месец

абе то няма доказателства за съществуването на Исус, те ми говорят какво ял и пил...

95

До Гоце

преди 1 месец

Т. нар. "книга на Енох" е апокрифна, т.е. несъгласна с правото учение на Православната Църква. Такива книги има немалко, предимно вехтозаветни, но те не са включени в свещеното Писание, защото са небоговдъхновени. Но човек ако няма вяра ще извади от 100 кладенеца вода, за да оправдае неверието си. Ако всички разсъждават като Вас не би имало Църква, светци, чудеса и т. н. повече от 2000 г., а и от преди това. Не би имало и България, защото именно благодарение на Бог и Православната вяра ни има.

94

Анонимен

преди 1 месец

Кебапчета и бира .

93

Хахахаха

преди 1 месец

До Анонимен 89 Т-ъп си на гъдулка, Сайше! Акъл за 5 пари немаш, *** си тръгнал да ръсиш тук! Четеш евангелието буквално, като функционално неграмотен. Какъв е шансът според теб Ийсус да е истински син/внук на цар Давид, който е живял почти 1000 години преди него? Какъв е шансът баща му Йосиф, обикновен, скъсан дърводелец, да е син на цар Давид? Да ти е хрумвало, че с тези думи просто се подчертава еврейския му произход, както и ``сбъднатото пророчество`` за месианството му? Еврейн от сой, викаш

92

Гоце

преди 1 месец

До ОбективенЯвно си присъствал на всички събития описани в религиозната книга!? И щом си толкова "обективен", я ми кажи защо са преписали еврейската книга? Защо са премахнали над 30 от всички написани евангелия? И най-важната за мен лично книга - Книга на Енох. Кажи бе "обективния"...

91

Православен

преди 1 месец

На Велики четвъртък се възпоменава най-великото и спасително тайнство на Църквата - светата Евхаристия (Причастието), установено от Христос за спасението на човеците. А безбожните учени могат само да лъжат, защото техен баща е дяволът и те изпълняват делата на баща си. Както лъжат, че светът е на милиарди години, така и за всичко останало.

90

Каквото и да са яли

преди 1 месец

е било по-качествено, вкусно и хранително от това, дето върви на промоция в немско-австрийските вериги у нас.

89

Обективен

преди 1 месец

Трябваше да чакаме италианските "учени" повече от 2000 г., за да ни "светнат" за тайната вечеря. Разбира се, че целта на дявола и неговите слуги е да опорочат всичко свято и божествено, а тази война срещу Бог и православната вяра е от хилядолетия. Но номерът им няма да мине. Бог поругаван не бива и портите адови няма да надделеят над Църквата. Всичко, което пише в светото Писание е абсолютната истина, а останало е от дявола. Слава на нашия Господ и Спасител Иисус Христос вовеки веков. Амин!

88

Анонимен

преди 1 месец

На тайната вечеря са яли боб иса пърдяли :)

87

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Как каво - Уелингтън с тартар от сьомга.

86

Мдааа

преди 1 месец

Не е ли тотална глупост да се бистри, какво е ял Исус? Следващото проучване да не е - какво е *** и на какво е мирасало Исус? Вярата не е в Еденето и пиенето, другъде е в ума и душата! Христос воскресе!

85

Анонимен

преди 1 месец

майко мила, докъде я докараха някои нискочели. понеже нямат чувство за национална принадлежност, си представят че са от несъществуващия ссср и полу-руснаци, и тъй като русия е в конфликт със сащ, а израел са приятели с тях, по еугленската им логика започват да възхваляват джихадисти, да изкарват исус арамеец или судански революционер, скоро и севернокореец може да стане. Преди 50 години, когато израел беше приятел със ссср, същите тия днес щяха да са първи евреи. жалка картинка.

84

Анонимен

преди 1 месец

исус не само е евреин, ами и евреин от 'сой'. първото изречение на първата страница на първото евангелие започва с думите 'това е родословието на исус, син на йосиф, син на цар давид..син на аврам'. явно 50 години съветско 'присъствие' и филмите за щирлиц съвсем са унищожили българското и християнското у нас, сега е ред на турските сериали и холивудските бълвочи за орфей африканеца да довършат започнатото! библията е писана на арамейски език, ама е все едно да наречеш италианка - латинка.

83

Анонимен

преди 1 месец

и аз бях сигурен, че са яли чеверме.

82

Ти да видиш..

преди 1 месец

Тези двама археолози вече са професори.

81

от северозападО

преди 1 месец

Маали са кренвирши Леки и Ариана за всеки! И тук-таме некое кебапче!

80

Анонимен

преди 1 месец

Иисус не е евреин а АРАМЕЕЦ - явно статията е супер достоверна !?????????