9

Анонимен

преди 1 месец

Проблема както го декларира един евродепутат е, че евродепутатите са се откъснали от електората си и са подвластни на корпоративни интереси, с други думи действат като временно наети работници за определена кампанийна работа и се усъвършенстват в гъвкавото си пренастройване само и само да остават до трите чучура на благоденсвие. Е не всички, има и борещи се.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Слава на БКП..А ФЪФ бЕ-гЕТОТО на Европа , как в цензурата , освен че медиите са на нЕакво си 113 място , вече 35г. ... А ?

7

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС няма пробелми разпределят си заплатките, а в европейските държави е гъкано с проблеми!

6

Боби

преди 1 месец

Стига сте писали какво казала тази комунистическа пенсия. Не ни интересува.

5

До супер селтак

преди 1 месец

Старата генерация партийни активистки са с къси коси и много развратни. Руснаците вече залагат на млади и симпатични кадри. Например хвърли едно око на Eva Vlaardingerbroek. Заради нея, бих се замислил дали да не стана копейка...

4

Слава на БКП

преди 1 месец

За сметка на това в Раша няма никакви проблеми. Путин е забранил проблемите с указ.

3

Супер Селтак

преди 1 месец

Имах едо гадже като тая навремето - късо подстригана, много гаден характер имат тия, комплексирана и вечно ти търси кусури.

2

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС също има много проблеми. Те не са само икономически и миграционни. Те не са статични, а динамични - увеличават се, разрастват се и се задълбочават. Следствие са на неграмотно и неадекватно управление.

1

Анонимен

преди 1 месец

Тая червена баба продължава да ръси небивалици пред медиите. Нейното време е отминало, никой не се интересува от брътвежите й.