36

Някой

преди 1 месец

На Бойко и на магнитския контингента колко е умствения капацитет и на мигрантите????? Колкото да обират убиват и тероризират за готови пари. Киро вкара ли Ицо хазарта в министерството? Той не може ли да бие спринцовки и да слага абокати? Наркоза за операции не разбира ли от дозата?Всички престъпници с всякакъв сорт облаги и палати всеки шеф, господар, крал, кралица колко им акъла за образование и възпитание няма да говорим. Мутафчийски да пита в министерството *** за без пари ще бършат ли и

35

Митко 1

преди 1 месец

Ами спрете да си купувате коли от по 100000 евро и да ги сменяте като им се напълни пепелника, а давайте на сестрите заплати, които да са поне на 1/10 от вашите и ще видиш какъв наплив на сестри ще има!!! И сега за кризата в здравната система пак ще изкарате виновни сестрите!!!

34

Съмнения

преди 1 месец

Не се показвай ,изчезвай.

33

Диди

преди 1 месец

Виновна е системата. Ежемесечни абдейти и щуротии от НЗОК , бумащина, само не и грижа за болния , защото не остава време . А за кражби и измами да не говорим ! Имахме едно от най добрите здравеопазване в Европа , даже и в света ( визирам периода 1975-2000) . Докъде я докарахме от това да ни управляват англосанксонски *** и *** !!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Верно? Чак сега? Когато се изнесоха вкупом от тук, поради това, че държавата и здравните заведения им се подиграваха години наред? Сетил се Марчо...

31

Анонимен

преди 1 месец

Муфтажиите ако не са толкова алчни и не прибират всичките пари в бездънните си гуши ще има и сестри. Кой е луд да работи денонощно за жълти стотинки?

30

бг смешки 2

преди 1 месец

БГ-то риключо курса - народа е яко ЗЛЕ !

29

Иван

преди 1 месец

Медсестрите са притеснени от липсата на Мутафчийски.

28

Анонимен

преди 1 месец

Муфтаджийски е мултимилионер и не е прегорял...Дреме му за некви сестри...

27

Анонимен

преди 1 месец

Прав е за парите и за прегарянето. Просто трябва да назначават повече хора, а не да изстискват наличните, дори срещу повече пари, само че повечето работодатели не го разбират. Да ти повишат заплатата, но да си от работа - в леглото и обратно, всеки ден, и да не виждаш почивка никога...колко хора искат така?

26

Смъртен

преди 1 месец

Няма страшно, хиляди хора яко ще измрат и няма да се нуждаят от сестри

25

хехе 2

преди 1 месец

всичко читаво отдавна се изнесе от БГкочинката !

24

Анонимен

преди 1 месец

Няма се притесняваш , има сестри , има всичко ...само че избягаха в другите държави .Сега предстои и тези които са тук независимо от какви професии и те да избягат . Не се плашете , тук в територията има понятие 34 години преход , политиката е супер и народа радосто напуска резервата ...

23

ВИНОВЕН

преди 1 месец

В България от 1989 г.няма нито един виновен политик за нищо.Колко министри на здравеопазването се смениха,колко шефове на болници(с тлъсти заплати) и бордове на директори минаха-те не виждаха ли,че се заформя проблем,който ще ескалира?На тях никога не им е пукало за гражданите.Знаят,че умират хора,но се раждат нови и когато се наложи на тях да търсят помощ отиват в Европа.Веждито къде се лекува-не в България.Здрав и прав,а колко деца и млади хора умряха междувременно.Хайде,гласувайте за Борисов!

22

Анонимен

преди 1 месец

Следващите 6-7 години ще измрат 1 милион пенсионери и всичко ще се нареди от само себе си. Никой за нищо не се притеснява. Всичко е изчислено по 3.14.

21

Анонимен

преди 1 месец

"....По думите му обаче никакви пари не могат да компенсират това ..." болшевика е като евреин - върти, сучи изкарва всякакви "аргументи" и пари не дава !

20

Анонимен

преди 1 месец

Мутафчийски, питай шефа ти, оново тлъстото и крадливото от Банкя, защо няма медицински сестри.

19

Mimoza

преди 1 месец

Добро утро, Генерал Мутафчийски! Чак сега ли се притеснихте??? Той проблема е от години и се говори за това от години! И едно голямо нищо!!! Май не е от притеснение, а започна предизборното плямпане...

18

АБЕ ГОДЖИ

преди 1 месец

ТО ЦЯЛТА ДЪРЖАВА НАПУСНА, ТУК ОСТАНАХА САМО РОМЕИ, ПЕНСИОНЕРИ И ***-АЙКИ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ПО УЛИЦИТЕ КАКВИ СА ХОРАТА, А В ПРОВИНЦИЯТА Е ЛЕШ! НАЛИ ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ЕТО ВИ Я!

17

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте се притеснявали. Намалете заплатите и влошете условията на труд. Само така ще се научат, че няма къде да бягат, защото Пеевски ще ги настигне и ще си получат заслуженото. и проблемът ще се реши.