20

Ти да видиш..

преди 1 месец

Новатор.

19

ще ги върне

преди 1 месец

И още как!Като го подсетят, и като си спомни възторга и блаженството дето е изпитал като са го боцнали,и ще си счупи краката да връща!:)) Между другото арбалетите са изключително точни!Имам и го знам!Оня не е искал да го трепе!

18

Баща ми

преди 1 месец

Бе партизанин. Носеше карабина "Манлихера" без разрешение от властите на НЦвеличество. Гонели са го жандармеристите, но малко трудно е било да го хванат. Стреляше много точно.

17

SS

преди 1 месец

Въоръжавайте се докато и това не са забранили.

16

Сифилиско

преди 1 месец

До СветозарНе убивам безпричинно, нито малтретирам. Ловуването е част от човешката природа. Ако прожектираш твоите разбирания и чувства за мъчения, си е твой проблемът.

15

Светозар

преди 1 месец

До СифилискоЗа безпричинно убийство и малтретиране на беззащитни животно, дано ти се върне тройно.

14

Сифилиско

преди 1 месец

Аз от Германия си купих полуавтоматичен арбалет. 2500 лева, 7 стрели, с тренировка постигам около 1 секунда между стреличките. 120 либри сила, с лазерен скоуп. Зареждат се с пълнител. Много добро оръжие, абсолютно легално. Дупчи дъски, и сваля сърни от 40тина метра.

13

Анонимен

преди 1 месец

турското културно наследство

12

Анонимен

преди 1 месец

Средновековни римляни сър. Да излязат вилоносците и ония с брадвите

11

Тенгри кан

преди 1 месец

До ПрактиченАко тръгнеш дори с нож препасан на кръста, патрулките на МВР веднага ще те спрат;))) Аз такъв бех запасал фффф ФИлибелата и веднага една милиционерска патрулка наби спирачки, защото аз бех с колело;))) и почна са дърви, а аз се позовах на редица мои права като свободен човек, но в болшевишка Бълагрия, свободни българи нема;))) Трябвало да го скрия, не съм можел да го нося открито, ала-бала;))) После що в България, немало мъже;))) Щото нема свободни хора!

10

21-ви век

преди 1 месец

Арбалетчиците на стената! Пиконосците до портата! Конницата зад тях. На бой, натовци! На бой!!

9

Анонимен

преди 1 месец

друго си е да си от поклониците на Z

8

Анонимен

преди 1 месец

В едно от затихналите утра на Твърдица, Гошо, известен сред съгражданите си като "Робин Худ на Балканите", реши да тества новия си арбалет в задния си двор. Внимателно нацелил мишена, забравил обаче, че Иван неговият приятел и нещастен съсед, обикновено събира топки за тенис тъкмо от тази "безопасна зона". Полицията в Сливен добавиха нов урок в техния курс за безопасност: Ако ви хрумне да станете средновековен стрелец, първо проверете за съседи наоколо!"

7

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

6

Анонимен

преди 1 месец

И кво, решил че като го простреля он ще му върне по-бързо парите? Гениално!----Партите явно ги е прежалил, но е решил за тия пари поне да погледа как се върти хитреца в прахта с ококорени от ужас, болка и безпомощност очи.

5

Практичен

преди 1 месец

След като се изисква разрешително само за огнестрелно оръжие, защо пък да не ходим препасани със саби, за да се отбраняваме в случай на нападение? Братчедите си носят брадви и секири за всеки случай, защо пък ние да не ходим със саби? Такива могат да се купят. Някой ковач, ако е по-предприемчив, може да започне да прави боздугани. Засега и за тях не се иска разрешително. Засега!

4

В кой век живеем?

преди 1 месец

Не много отдавна се разбра, че при сбиване на роми единият препускал с кон, размахвайки брадва, а другият се отбранявал с кол. Сега пък някой си прострелял някого с арбалет!

3

Диваци Сър !

преди 1 месец

Забавляват се.

2

Твърд Ицо

преди 1 месец

И кво, решил че като го простреля он ще му върне по-бързо парите? Гениално!

1

Money

преди 1 месец

Ами така е като не си изплащат дълговете. Лесно се взима ама трудно се връща...