47

Чудя се:

преди 2 седмици

Тогава в новата детска болница братя ли ще работят?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Ами какво искате, да работят за 1000 лв. ли? Благодарение на ГЕРБ между 2009 и 2021 заплатите им почти не мръднаха. Добре, че махнахме за малко ГЕРБ та заплатите им се повишиха. Сега при тази голяма инфлация в ЕС, една сестра трябва да взема поне 4000 лева. Който мисли, че е лесна работата на сестрата, да заповяда и да поработи колкото издържи.

45

айде

преди 2 седмици

Айде пак медецинските сетри са виновни. Ами какво искате да работят за 1000 лв. ли? Благодарение на ПП ДБ за две години, вече 1000 лв. са доникъде в магазина. Докторите и управителите прибират ДМС-тата и сестрите .ухат супата. една сестра трябва да взема поне 2500. Който мисли, че е лесно да си слага инжекции, абокати и т.н. сам.

44

Анонимен

преди 2 седмици

Това е резултат от кражби и управленско безхаберие. Никой не работи целенасочено за създаване на кадри. Никой не мисли защо няма пари за заплати. Малко се събира, а от събраното се краде. Масово не се внасят осигуровки ли се вносят на мин.РЗ, а после искат в болницата пълно обслужване без пари. Всеки иска да излъже държавата, а като закъса -майка й държава.

43

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 седмици

Това е само началото. Средната възраст на лекарите у нас е 57 години. Българите са тотално деградирали алкохолици, които предпочитат да разтягат локумите за Украйна и Русия, докато не виждат каква мизерия е в България. След 10 години няма да има никакви специалиалисти. Дори в този сайт няма журналисти, а повечето от статиите се крадат от чужди сайтове и се превеждат с Гугъл.

42

аз

преди 2 седмици

Нали искате безплатно бре. Ей това ви е безплатното.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Баце ще реши проблема. Жените от ГЕРБ ще се преквалифицират за нула време. Да му мислят болните!

40

ъ

преди 2 седмици

Стига сте се вторачвали в търговийката на болниците бе! Нали искахме здравеопазване на пазарен принцип, сега какво пак сме недоволни?

39

Анонимен

преди 2 седмици

То за медицинските сестри пари за нормлани заплати да живеят като бели хора пари няма,ама виж шефовете на болници сами да си определят заплати по 50-70 000лв. пари има и никой не и мправи никакъв контрол на тия самозабравили се от къдя на къдя така.

38

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/30 "Разпадът на България започна от БАЩИЦАТА НА КОРУПЦИЯТА , единственият политик , БЕЗ АВТОБИОГРАФИЯ , лицето др. И.Й.Костов !" - Ц. От сДС на 14.12.1989 година, когато тетките от политическите катедри на СУ подмениха социалдемократа Петър Дертлиев с марксисткия философ, спонсориран от БКП - Желю Желев.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Абе вие им давайте по 1200лв.пък чакайте някой да дойде да ви работи.

36

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/33 "За ТЯХНАТА ли държава ще се сражаваме ..." - е па тях си избирате, за това което кажат те ще се сражавате. Кое не ти харесва?

35

Христо Христов

преди 2 седмици

На евроатлантическа българия деца не и трябват. Винаги можем да си внесем деца по европейските квоти, че и без тях. Отделно, че вместо да се харчат пари за лечение, Брюксел ще плаща за това - кеф за евроатлантиците в Българоя, които гласуват ЕС и НАТО да ги командват срещу една МРЗ.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Не ви ли е срам когато Други хора плащат скъпи операции за вашите дефектни деца които раждате. Каква е логиката да се замърсява генофонда с генетично унаследявани се генетични дефекти. Все едно грозна жена да си направи пластична операция и да очаква децата и да бъдат красиви. Пластичната операция не се унаследява, тя да прави отново и отново и ДРУГИТЕ хора плащат за нея. Понеже всички очакват че задължение на държавата да налива милиони за ремонт на счупено дете. А ново се прави за пет минути.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Държавата е в ЧАСТНИ ръце , на Баце и Шиши . За ТЯХНАТА ли държава ще се сражаваме / ако се наложи / ?А после , защо нямало кандидати за армията НИ !

32

Анонимен

преди 2 седмици

Нали скачахте по площадите искахте демокрация като в САЩ. В САЩ гипсиране на счупен крак струва 9000 долара. Това е само труда. Отделно плащаш всички консумативи. Това е демокрацията. Стигнахме ги американците.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Жалби и оплаквания , при Галя /от посолството е / !

30

Анонимен

преди 2 седмици

Разпадът на България започна от БАЩИЦАТА НА КОРУПЦИЯТА , единственият политик , БЕЗ АВТОБИОГРАФИЯ , лицето др. И.Й.Костов !

29

Анонимен

преди 2 седмици

Аз мислех, че само докторите са избягали от България в Германия, а то и мед-сестрите явно!

28

7

преди 2 седмици

Защото откриха десетки частни болници,които държавата финансира!Затова!