19

Анонимен

преди 1 месец

Къде вижда апетит за преговори с ЕС?

18

Анонимен

преди 1 месец

г-жо Чернева, вие сте кариерен дипломат от най-висок ранг. Защо не поемете външно министерство?

17

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще поискат и Пиринска Македония и нашите европартньори ще ни натиснат и ще кажем както винаги иес

16

Анонимен

преди 1 месец

тази трябва да е в затвора за национално предателство и изнасяне на информация на чуждо посолство

15

Пешо

преди 1 месец

Тази трябва да е в затвора, а те поле за изява й дават..

14

Хюго Бос

преди 1 месец

Жалка *** предателка- предавала тайни документи на бюрмаджиите и водеше антибългарска политика зад гърба на МВнР. И сега тази ни учи. тази трябва да е в затвора. Киро простото отива на среща с турския премиер. Онзи се подготвил и си довел шефовете на служби, съветници, а Киро простото завел соросоидката Чернева.

13

Анонимен

преди 1 месец

Някой шепне в македонското ухо да се държат неприлично и им обещават, че ще натиснат България, която няма тежест и авторитет да отстоява нещо. То се видя преди време когато всички държави вместо солидарност с нас ходеха при македонците и открито се гавреха с нашата позиция! И това най вече от централна Европа и бивши соц страни! Така, че македонците ще тестват нашата позиция задължително! Грешката им е, че се заядоха и с Гърция и това е и нашият шанс да отстоим в кюпа и нашата!

12

Анонимен

преди 1 месец

Ние не изнудваме никого, особено недобронамерен съсед, който твърди, че сме татари, че Кирил и Методий са македонци, както и много други наши възрожденци.Става дума за уважение, мой човек!

11

Анонимен

преди 1 месец

Само някои изрази ми се набиха в очите, при това от четене "оттук-оттам". "...как ДА УПЛЪТНИМ зоните ОКОЛО ЕС, така че да бъдат по-силни, по-сигурни" ... "Затова не е обичайното разширяване" ... "...крайната десница в Европа ще подкрепи инструментариума на ЕС, тъй като става дума за един НЕИНВАЗИВЕН начин, доста постепенен начин за уеднаквяване ...БЕЗ ДА ИЗИСКВА усилията, които НАТО трябва да положи..." . Т.е. създават си ЗОНА окол ЕС - Западни Балкани! Без евентуални усилия от НАТО ....

10

Анонимен

преди 1 месец

На кой му дреме? Макетата съвсем си забравиха корените. Скоро албанците ще ги асимилират и въпроса ще стане да се присъединяват не към ЕС, а към велика Албания!

9

Анонимен

преди 1 месец

Ето тази на снимката направи всичко възможно да се вдигне ветото над РСМ от наша страна, предаваше информация директно на Скопие. На компютъра и ДАНС откри комуникация с македонците в ущърб на България!

8

жалните хора

преди 1 месец

сега пак ще недоволстват от нас: РС Македония трудно ще започне преговори с ЕС

7

Do5

преди 1 месец

До5 Я, стига бе цял живот ще клека ме, па и на тези който ни откраднаха историята, пишат смърт за българите, палят български знамена, цялата им политика е против българското и ние да им подадем ръка бегай бе срам. Трябва, железни мерки срещу тези, измислени герой

6

Анонимен

преди 1 месец

И реакцията от Мицотакис не закъсня - има изявление, в което ясно е посочил че нарушаването на Преспанското споразумение, ще означава край на амбициите на Северните Макета за ЕС

5

радомир

преди 1 месец

Стига само сме пречили и изнудвали съседите си. Това нито ще помогне да подобрим отношенията си с тях, нито ще ни помогне на нас самите да се развиваме. Навремето искахме да се откачим от Румъния при преговорите, защото били ни дърпали назад. Сега Румъния е много пред нас, а ние все така сме си в третия свят.

4

Анонимен

преди 1 месец

Да те сочи ДАНС че си предал националните интереси в полза на Скопие и да ръсиш бисири като не си на власт. ПЕПЕДЕБЕЙЩИНА-ШАРЛАТАНЩИНА

3

Анонимен

преди 1 месец

Чернева с Киро клекнаха на Скопие вече се показаха прекрасно какви македонски лобисти са. Сега като не са на власт ППДБ се правят на патриоти ама дойдат ли на власт слугуването продължгава.

2

евроатлантист

преди 1 месец

Нека не седим само отстрани, а да помогнем на нашите съседи македонци. По-добре да им помогнем и те да станат част от ЕС, да сме заедно, нали са ни братя като украинците, отколкот само га гледаме и да не помагаме.

1

Жомпи

преди 1 месец

тази не трябваше ли да е в затвора за държавна измяна