8

Бобърчо

преди 1 месец

Този няма ли да порасне вече?! Един такъв хилав, дребен, противно нисък, смъкнати овърсайз дрехи... а пък и с тези девствени мустачки... чудо и приказ. Мани, мани. Клошар, ама наужким богат.

7

Анонимен

преди 1 месец

Голям *** тоя бибър. То за него трябва да се грижи някой.

6

Бобър

преди 1 месец

Затова ли беше пуснал сълза. Отвратително, надула се е като бременна рибка. Наедрялото коремче се постига и с един балон като си го вкара и надуе може да се фръцка колкото иска и няма да има нова жертва създадена да умре от старост и рак, защото това са вариантите. Те го убиват по този начин. Голямата гордост. Доказа че функционира биологично, по минимума, може да се наведе и да го поеме отзад или отдолу някъде там, и сега човека ще умре за нищо, щото една сексапилна баба са я опънали, браво.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ич да не чакат ами да го вадят веднага.

4

Анонимен

преди 1 месец

Тия деца, дето се ожениха на 18, изкараха по-здраво и стабилно семейство от повечето холивудски двойки. Опитват се да въртят домакинство, опитват се да правят нещата правилно, кога успяват, кога не, но имат желание. Да са живи и здрави младежите, да им е живо и здраво и детенцето.

3

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

По-добре да не се ражда. Още преди да бъде родено неговия живот е ясен - баща наркоман и майка наркоманка. Какво ше бъде качеството на матрияла?

2

Анонимен

преди 1 месец

Кой точно ще го ражда? Този от ляво от не-бинарните ли е?

1

Анонимен

преди 1 месец

а на бащата казаха ли му?