270

Българин

преди 3 седмици

русия може да уничтожава само шишета с водка и буркани с огурци...

269

Тиква

преди 1 месец

Русия уничтожава Нацизма,фашисти,само това, Ви май слушате само урсули и ***, забравих еврогейци живеят в демокрация.

268

Я па ти..

преди 1 месец

До BONZO 293 Само ти не си разбрал че националната катастрофа е за Русия. Украйна ще се управи , но Русия не.Русия нападна Украйна , а не обратното.

267

Анонимен

преди 1 месец

Така става като са дава гласност. Ако тихо мълком костите се прехвърлят , всички щеше да е спокойно.

266

BONZO

преди 1 месец

Каква аналогия Фердинанд - Зеленски. По същият начин (поради грандоманията си) Зеленски въвлече страната си в национална катастрофа, заради чужди интереси. Аналогично предстои бягството му от Украйна с два вагона злато и съкровища на страната в именията му на острова и САЩ.

265

Сата НАТО

преди 1 месец

Такова нещо като "народен съд" има само в главите на тьпигьозите-русофили. Това е начин окупаторите да замесят в престъпленията си цялото население.

264

Анонимен

преди 1 месец

Народният съд е трябвало да се състои 1913 г. Така щяхме да си спестим поне втората национална катастрофа, а и кой знае още какво. Повръща ми се като чуя някой да обяснява как след 1944 избили "елита". Кой елит- потомците на Бай *** депутат, дето съсипаха националния ни идеал, навлякоха ни две национални катастрофи и почти ни приключиха със съюза с Райха?!?! А наглоста на кобургите е кошмарна....

263

Българин

преди 1 месец

Най-добрата статия, която съм чел на този сайт ! Браво на написалия я и че сте я публикували !!!

262

Сата НАТО

преди 1 месец

Фердинанд се е ръководил само от българския интерес и е направил максимално възможното. И никакви катастрофи не е имало. Без тези войни, макар и загубени, Бългсрия щеше да е малко княжество между Дунав и Стара планина. Глупостите за катастрофи ги разпространяват антибългарите - русофили и сърбомани.

261

До Сата НАТО

преди 1 месец

Въртя *** не пропусна и Покрайна! Ами като има заслуги и за бандеровците да му приемат кокалите там бре! Той никога няма да бъде възприет като истински цар на българите! Защото се е водел от лични и антибългарски интереси, нищо че някои платени слуги и глашатаи на "царството му" го величаят колко бил направил за БГ! А колко е навредил? Две катастрофи! Но вие виждате това, което само на вас ви е изгодно!

260

Сата НАТО

преди 1 месец

Апропо Княз Александър I Батенберг също няма място в друга страна. ----///----- Затова и гробницата му е в София. А Фердинанд е бил СИЛЕН цар. По негово време сме разсипали Сърбия и сме марширували в Букурещ. Да не казвам и колко рузка *** сме утилизирали. Освен това Фердинанд е един от архитектите на Свободна Украйна. Нещата тогава са се развили по единствения възможен начин и пой е бил най-благоприятният за България. А Междусъюзническата е била въпрос на време.

259

Син патлажан

преди 1 месец

е, *** желтупаветниците вече ееякулират

258

Аз

преди 1 месец

Ако Симеон Сакскобургготски има някаква почит към дядо си негова си работа ама от национална гледна точка Фердинанд ни докара Междусъюзническата война и ни набута в Първата Световна в името на австрийската си родина от което за нас произтекоха последици от катастрофален характер!

257

Анонимен

преди 1 месец

До 274:Не е имало въстания или протести срещу царя,защото си е било чист фашизъм.При фашизъм не е позволено.Само са го пcyвали.Вие фашизма ли искате да върнете?Да могат с вагони да изнасят и да не можете нищо да кажете даже?

256

Анонимен

преди 1 месец

Заминал с два вагона от националното ни богатство,а после неговия наследник с цялото си нахалство дойде да си върне имотите и даже осъди държавата за 3.2 милиона.Който им подкрепя кражбите нещо не е наред с главния мозък!

255

Българин

преди 1 месец

Цар Фердинанд провъзгласява НЕЗАВИСИМОСТТА на България Това е достатъчно След него правешкият *** Тодор Живков се опита да пробута същата тази България за 16та република на чужда държава

254

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е този пасквил, този какво се пеняви. Добър, лош, Фердинанд е Български Цар, мястото му е в България. Това че е слаб монарх не променя историята, а тя е ясна, той е първият Цар на Българите след освобождението. Апропо Княз Александър I Батенберг също няма място в друга страна.

253

Анонимен

преди 1 месец

"Цял свят чете за кралското семейство в Англия всекидневно!" - Това се налага със закон. Кралят ПРИТЕЖАВА ВСИЧКО в тая страна.

252

Анонимен

преди 1 месец

Натресен крал, небългарин! Може цар да е, неживял у нас, но трябва да е българин!

251

Анонимен

преди 1 месец

Що да го не погребат в България?Яле руският Николай съсипа Империята, загуби всяка война която е започнал,допусна комунизъма в Расия, па руснаците си го канонизираха за светец!