13

Хи хи

преди 1 месец

Ама нали всички искаха в UK, тия що не искат ??! Не може така, ако трябва с пранги, като робите от Африка, но трябва да служат на краля за късче хляб, сред лондонските плъхове ! И който не слуша, да се хвърля в Темза, да плува с фелалиите !

12

Анонимен

преди 1 месец

Ако се изкараш небинарен оставаш веднага!

11

555

преди 1 месец

Образованието в световен мащаб е мн надценено. Познавам няколко човека завършили в САЩ и Великобритания - не струват, нямат никаква обща култура и познания, изразяват се като ученици. Личните качества не могат да се заменят с диплома.

10

Иван

преди 1 месец

Наскоро ходих в Лондон със семейството за няколко дни. Обикаляхме по туристическите места и основно централните части на града, но се вижда ясно, че гено-фондът на хората се е променил много от предния път, когато бях там преди 10 години. Същото се вижда и в Германия, Италия.. Европа не е същата и промяната определено е в негативна посока

9

Но

преди 1 месец

за сметка на това отварят широко вратите за всякакви мигранти без каквото и да е образование. Браво Англия, добре я мислите работата!

8

Анонимен

преди 1 месец

и тях ли да ги мисля сега...

7

Проф. Мърморски

преди 1 месец

Болшинството от т.нар. "студенти" са индийци, пакистанци и тем подобни пр*им_ати. Записват някаква специалност, колкото да ги има в списъка. След година-две кандидатстват за виза за членове на техните семейства и започва смучене на социални помощи. С новите правила нямат право да докарат роднините си на Острова. Затова желаещите намаляват. Не е голяма драма, защото от тях нищо не става. Не искат и да работят.

6

61

преди 1 месец

"Ама нали това беше целта на брекзита? Защо сега някакви хора са учудени?" ... Напротив! Повечето островни университети се управляват като фирми и търсят печалба. Много от тях са взели решение да намалят бройката на британски студенти за сметка на чуждестранни, защото чуждестранните плащат 2 до 3 пъти по-високи такси. На фона на това, ако наистина има намаляване на чуждестранни кандидати, финансовите резултати ще са плачевни и университетите няма да могат да свържат двата края.

5

Анонимен

преди 1 месец

Нали искаха да се спре достъпа на чужденци до Англия и затова излязоха от ЕС? Сега хленчат за липса на студенти и на работници.

4

Неразбрал

преди 1 месец

Ама нали това беше целта на брекзита? Защо сега някакви хора са учудени?

3

Анонимен

преди 1 месец

Естествено! След Брекзит предпочитат Европа и европейски университети. Какво се чудят, те друго ли са очаквали!

2

Анонимен

преди 1 месец

Намаляват ... Основните специалности са вуду и алхимия. Прогресивни и демократични

1

Анонимен

преди 1 месец

Накрая ще си останат само те