58

gg

преди 1 месец

Образовението е основно право. Успех с отнемането му.

57

КАТО СЕ

преди 1 месец

РАЗБОЛЕЕ ДЕТЕТО ИМ ДА СИ ГО ЛЕКУВАТ САМИ

56

Ангелина

преди 1 месец

Нехуманните лекари ,които преобладават ,може "утре" да решат на училище да не ходят децата ,които според тях са грозни ,докато не си направят пластични интервенции .Обществото е болно ,защото го управляват индивиди с "болни мозъци" ,за които лечение няма и имунизациите също няма да им помогнат."Бялата мафия" ,заради комерсиалните си цели ,умишлено зомбира населението ,не се грижат за превенция на здравето ,а за това то да е все "по- болно",докато нищо не се прави хората с тежки заболявания

55

Анонимен

преди 1 месец

Искам да видя осъдени медици за измамата Ковид! Искам да ги видя в затвора- варненски, сливенски, софийски.!

54

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година обикалят махалите на индусите за да изпросят децата им да посещават училише. Та сега седя и си мисля те като всичките са неваксинирани как ще се процедира ? Аз съм кротък човек , но ако спрат моето дете от училише ще ме превърнат във сериен садистичен убиец защото за един убит и за 100 убити наказанието по НПК е 20г затвор . Със сигурност след мен ще има поне един камион със трупове и познайте на кого !

53

До “ мафия Бяла”

преди 1 месец

Лекарите са длъжни да изискват всичко необходимо за опазване на здравето на хората. Това е основно тяхно задължение. Но грижата за здравето е лична отговорност и всеки си носи кръста.

52

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се съкратят медицински сестри и да им се намалят заплатите!

51

Таня

преди 1 месец

Правилно.

50

Анонимен

преди 1 месец

"неспиращия ръст на заболелите от коклюш"??? 700 човека от началото на годината досега.. В цялата страна... "неспиращ ръст" леле леле

49

Анонимен

преди 1 месец

След единните европейски грижи за здравето, резултатът е този. Някои не искат да чуят, че това не било натиск, а апел. Не било настинка, а Ковид, не било експериментална течност, а ваксина ..., не било натиск, а препоръка, не било всяване на страх и паника, а било информиране на обществото ... и т.н....

48

Иван

преди 1 месец

"невакцинираните", Инна с две Н?

47

Анонимен

преди 1 месец

и също антиваксърите да не им се позволява да работят в затворени пространства. Не е натиск също.

46

Анонимен

преди 1 месец

номер 20 се натиска: "нека да позная" и неуверено пита: "познах ли?"

45

Jj

преди 1 месец

Чудесно - но лекарите осъзнават ли колко корумпирани колеги имат, които издават фалшиви сертификати за ваксинации?

44

Анонимен

преди 1 месец

Е нали ваксинираните са ваксинирани, т.е предпазени. За кво са се ваксали, като пак могат да се заразят? С две думи файда от ваксините йок.

43

az

преди 1 месец

Интересноооо, неваксинираните да не ходят на училище, защото застрашават ваксинираните. А тези, които не могат да се ваксинират поради нещо в здравословното състояние, не застрашават...не знам...обърках се вече :) Ами поне аргументите да са по-нормални! Аман бе!

42

МАФИЯ БЯЛА

преди 1 месец

Пациентите искаме лекарите да спрат да искат!

41

Кравар

преди 1 месец

Като гледам - тук пълно с обожатели на сибирската империйка . Злото джудже ги е ваксинирало изотзад , многократно . Явно читавите повечето читави хора вече са се разкарали от задунайската губернийка .

40

Анонимен

преди 1 месец

Урсулина да ваксинира украинците !

39

Анонимен

преди 1 месец

Урсула Фон дьо Тен , да си гледа рабоАтЪ !Повече пари , ...ЙОК за НЕЯ !