126

ПакПадналов

преди 1 месец

Айдееее. Падащите по стълби или скачащи от високи етажи без парашути ще се увеличи, ако Шойгата не се гръмне в главата с 2 въйстрела.

125

ваня

преди 1 месец

До Анонимен .....Слава на УКРАИНА

124

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Русия!

123

Да допълня...

преди 1 месец

До :) 122 Путин няма приятели и съюзници.Използва ги и като се изтъркат ги изхвърля.

122

Съвет

преди 1 месец

Шойгу да бъде изпратен в Киев като посланик в руското посолство. Добре ще му дойде.

121

Да допълня...

преди 1 месец

Сега Шайгу , след него Лавров и аутиста Медведев.

120

каро

преди 1 месец

много умен ход,за да се ръководят военните заепди е нужен икономист този които в момента го поставят на пост,аШайгу го правят координатор на всички спец служби като това е много по голяма отговорност

119

Анонимен

преди 1 месец

Означава че Украйна до няколко години ще се свие до размерите на Белгия. Изконните руски територии се връщат завинаги под крилото на Русия.

118

Рендето

преди 1 месец

Аудит и Дълбока Ревизия в МО и във ВПК!!! Времето на корупционните схеми във ВПК-то свърши, иде Война, голяма Война!!!!!

117

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу не е ангел. Той заблуди октъснатия от действителността Путин, че украинците за два дни ще премитан на страната на Русия. И защо. Защото в загубите от войната ще се скрият собствените му кражби и кражбите на жена му.

116

Алекс

преди 1 месец

До Пян_Гъ Вече съм го учил руския и не мисля да повтарям.А теб като те влече:чемодан,вокзал,Москва.Защо все още си в ЕС? Или е по-комфортно да славиш Путин по-отдалечко,за предпочитане някъде в ЕС?

115

Разяснителен отговор

преди 1 месец

На практика или де факто:означава че русия става царство защото си има пожизнен цар.Царя има царедворци,които тънат в лукс и охолство,който се постига с нападане,заграбване,плячкосване а мужиците са длъжни да мрът в тинята в името на царя!Който му е най-големия *** и лакей получава най-големите перверзии.Структурата е лижи,ближи,днес ако не си номер 1 утре може да ти се получи,няма нищо за губене!Така,докато се окаже че царят е гол

114

:)

преди 1 месец

Това много странно...не казвам, че Шойгу не е корумпиран ама..."Шойгу, един от най-старите съюзници на президента Путин, също не страни от лукса. Антикорупционните кампании установиха през 2015 г., че той живее в комплекс в стил пагода за £12 милиона извън Москва, който е регистриран на неговата снаха и е построен върху земя, закупена от 18-годишната му дъщеря, за да прикрие собствеността."Той има 2 дъщери. Доста над 18. Няма снаха.

113

Анонимен

преди 1 месец

Обяснявам какво означава: Шойгу е министър на отбраната от 2012-та насам. Подписът му е на всички документи. КГБ спечели първия рунд срещу армията и понастоящем управлява СССР 2.0. Трябва им изкупителна жертва. Чий подпис е на всички документи? Именно.

112

Бидон с деменция

преди 1 месец

половината от това което се нарича украйна е вече в русия, половината от това което се наричаше българия е в някаква си северна македония и съсипаната от бомбардировки и войни сърбия и българите ги е страх да гъкнат да не се ядосат батковците от европа и да им спрат гръцките портокали. не знам кой е сринатия

111

Означава че

преди 1 месец

Клоаката е пълна и прелива !

110

Анонимен

преди 1 месец

Днес на бойното поле печели този, който е по-отворен към иновациите, по-отворен към практическото им използване в битка и технократът Андрей Белоусов е човекът, който ще осъществи победните планове.

109

Анонимен

преди 1 месец

Да е жив и здрав Путин още дълги години, така че да срине Русия до основи.Той е наше момче!

108

Българин

преди 1 месец

До Пян_Гъ Забавлявам се на фантасмагориите на руските наколенки, но още повече се забавлявам на това, че дори те не си вярват. Примерно, това, което си "прогнозирал" означава, че ще те натисне брутална диктатура, в която глава няма да може да надигаш и ще правят с теб каквото си искат. Дали си вярваш, че го искаш?

107

Пян_Гъ

преди 1 месец

Хей, Алекс, Малекс, Анонимници разни, я вижте тук: "УКРАЙНА ПРИЗНА: ТАКТИЧЕСКИ УСПЕХ НА РУСИЯ В ХАРКОВСКА ОБЛАСТ". В същия вестник е. Хванете малко да почетете, стига сте заработвали центове към Посолството. Боравите само с обиди и тъпотиии, които издават безпомощност пред очевидното. НЯМА ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА. Просто няма къде!!! И ще стоите тук и ще учите руски, защото в САЩ ще стане по-зле оттук, ясно ли ви е? Да си знаете отсега, да не кажете, че не съм ви предупредил!!!