52

Анонимен

преди 1 месец

С какви смешки се знаимава ЕС. В същото време, гоелмите им момчета, Франция и Германия, си губят икономиката и тая спойка, дето държее съюза се топи. Сега искат, да го орънат на федерален режим. А на източния фронт, хич не е тихо!

51

Анонимен

преди 1 месец

Македония се оказа един много Костелив Орех за ЕС! Извиха им ръцете,да се " прекръстят" на " Северна Македония", под натиска на Гърция! Некоректно Беше! И сега ЕС ще Плати цената! Още един " гол член" по малко в Потъващият ЕС!Освен Сърбия вече и Македония Не желае Членство в ЕС!! На сила Не става!!!

50

ОтКорупцияНаКорупция

преди 1 месец

Още помним как слизайки по външното стълбищя на кметсвато в Бутча, тя и Зелноточудовище си пипаха по пръстите, докато в черните чували легналите да изкара по някой друг лев/рубла/гривна/подлер мърдаха и искаха от минувачите спичка да си запалят цигарата. Черните чували с "мъртвите" бяха тогава подредени по главната улица към кметството по които урисузлюспата се по разходи. И нито мухи, нито гладни кучета вълци и плъхове около чувалите, както и маска на лицата на Урстулата и Щекътиленски.

49

Анонимен

преди 1 месец

Ако РСМ иска в Европа, да спазва споразуменията за вила на Охридското

48

Анонимен

преди 1 месец

Чакай урсула ти макединия неможел да я командваш,не е ЕС ,можеш да командваш евро геьовете )))

47

Анонимен

преди 1 месец

Урсито да бъде номинирана за лауреат за наградата " Най кухо евросъщество " , Ишиасът поне си поркаше винце и гушкаше къде кой свари , чат-пат и Буци като му се изпречеше насреща , не правеше поразии като тая .

46

Отвратигелна

преди 1 месец

Тая докога ще размахва пръсти?

45

смахнато урси

преди 1 месец

А ако некой , дето са го набутали насила , без да го питат , във вашето ЕС , може ли да не спазва uдuoтuuтe le , дето за кратност , но не и за логичност ги наричаш правила .

44

Анонимен

преди 1 месец

Тя не е излизала от Югославия РСМ, какво да спазва Урсула :)))

43

До Истина

преди 1 месец

Ае стига глупости. РСМ си е независима държава и само гнуснитее платени копейки дрънкат за специални операции.

42

Истина

преди 1 месец

република Македония, ще бъде част от ЕС само и единствено когато се присъедини и стане част от България, като допълнителна област, това е неизбежно, може само да се отлага!

41

етническия акедонец

преди 1 месец

танас войводата: дядовците и бабите му, майка му и баща му - бугаро-татари, он - чист Акедонец, прек потомък на Санде Македонски. хубаво си написал "Акедонец" - сигурно идва от "Ако" (фекалии).

40

Анонимен

преди 1 месец

До Танас Войводата - Македонци в България няма. То и в Македония е нямало, преди Сърбия да превземе тези територии. Именно затова в България никога няма да признаем съществуването на несъществуващи етноси. Защо според преброяванията на Османската империя още преди нашето Освобождение не съществуват македонци? Къде са се дянали тогава?

39

Ввв

преди 1 месец

Мърсоладанесеобажда...никой не я избирал ...също и оня алкохолик-борел

38

Тенгри кан

преди 1 месец

Забелязвате ли, че Сурсула говори само за нарушението на Преспанският договор, не за неизпънението на споразуменията с България? Защо? Защото маляшкото лоби в Европа е много силно и веднага е подшушнало на Сурсула за бойният нагон на макетата;))) За България, на ЕС и е се тая;))) Важни са гърците и кой ги перфорира в дупарат! А маляк ли е, се аркадан ффф гъзорян!

37

До Танас Войвода

преди 1 месец

Ние сме член на ЕС, вие не сте. Вие не може да ни поставяте условия, ние на вас - да . Македонско малцинство няма в България, това са група пияници, които се събират на събор всяка година , защото има безплатна скара и бира.

36

Анонимен

преди 1 месец

Браво на макетата . Европа не е ЕС а Шинген . Шинген е обединена Европа а не Брюкселските войни с Русия и дизела и АЕЦ после и ТЕЦ . ЕС не е европа а най големия проблем на Европа . На макетата им трябва членство в Шенген а не в ЕС . Да кажат на Брюксел - Ние не ви презнаваме за - Европа . Не искаме да сте ни господари като на бугарите . Искаме членство в Шенген . И ще са по добре от нас .

35

Анонимен

преди 1 месец

Коя е таз Урсула :)))

34

Що е Маке

преди 1 месец

Що е маке, се е Юнак

33

Благоевград

преди 1 месец

Човешки права и Свобода за македонците в Пиринска Македония.