14

Анонимен

преди 1 месец

До Алекс.. 13...то и Путин трябваше да спазва договора с Украйна, ама вероломно я нападна. На комунист вяра да нямаш...взеха ни цялото имущество, уж щеше да ни строят комунизъм, а то техните деца сега си купиха имоти и живеят в Лондон, Виена и Берлин...

13

Алекс

преди 1 месец

Добре е,че и Президентът ,и Премиерът заемат ясната позиция ,че договорите трябва да се спазват.Благодарение на Про100то макетата си въобразиха,че могат да си разиграват коня,както пожелаят.Сега нещата си идват на мястото и става ясно,че България е член на ЕС,а не обратното.

12

Анонимен

преди 1 месец

Може ли най-накрая РСМ да обяви колко граждани на Гърция и България са получили РСМ гражданство? Говорят за малцинства у нас, а ние не знаем колко са? Та има ли българи които искат да станат РСМ граждани, или просто лъжат? Не съм чул да има, но непрестанно се говори че им мачкаме правата:

11

Анонимен

преди 1 месец

макетата са кукла на конци на Белград и оттам на Раша

10

До Анонимен 9

преди 1 месец

То НАТО и най вече Гърция юристи нямат, та остана на РСМ сръбкинята да им свети по темата.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Силяновска-Дафкова А! Да не стане така, че г-жата юрист, е открила някоя съвършенна глупост в онова Преспанско споразумение, която глупост прави наименованието "РСМ" недействително. Няма случайни грешки според мен! И ако това е така, НАТО е присъединило ... нещо като член на НАТО. От много бързане ... Ще видим, няма за къде да бързаме!

8

Силяновска-Дафкова

преди 1 месец

До Анонимен 5......Се заклева пред КОНСТИТУЦИЯТА! Не пред Спиро, Ване, Гане , или пред посетителите на някоя Скопска пивница! А в Конституцията страната фигурира с наименованието СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! По-лошото е, че госпожата е юрист(или твърди, че е такава) и би трябвало да знае тези неща! Което е още по-зле защото означава, че е направила този дипломатически гаф не неволно, а УМИШЛЕНО!

7

Анонимен

преди 1 месец

Напротив, конституционното име на страната преди Преспанският договор беше Република Македония. Използвайки само "Македония" Силяноска-Дафкоска отравя териториални претенции към цялата географска област Македония, която в по-голямата си част е извън Република Северна Македония

6

Анонимен

преди 1 месец

Бабата Давкова е юрист и знае много добре, че това, което сътвори на заклеването е ОГРОМНА ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ГЪРЦИЯ, БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ- НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕТИ- НА ТЯХ ИМ ОТИВА БАЩИЦАТА ПУТИН- УСПЕХ БРАТЯ В РУСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ И ДАНО СПЕЧЕЛИТЕ НЯКОЯ РУБЛА В РАШИСТАН ДА ПОМОГНЕТЕ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ- ЗА 2023Г РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ СА ИЗПРАТИЛИ В БГ НАД 3 МИЛИАРДА ЛЕВА ....

5

Анонимен

преди 1 месец

Не, не...Какви са тези ваши договорености? Всичко е против българския народ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Аз ли не си спомням, или наистина не съм срещала словосъчетанието "северномакедонски гражданин"? Срещала съм "македноски гражданин", "гражданин на РСМ", ама така както е в "договореностите", не съм. А президентшата пред кого се заклева? Пред НАТО, ЕС, Гърция, или пред македонските граждани? А колко "граждани на РСМ", живеят в "южна Македония", демек Гърция? Изкуствено създадените наименования, пораждат едни такива изкуствено създадени проблеми в иначе така единните съюзи.

3

Главанак

преди 1 месец

Защо повтаряш президента? Кажи нещо свое?Какво ни донесе от Атон?

2

Анонимен

преди 1 месец

Защо Кирил Петков вдигна ветото над РСМ?

1

Анонимен

преди 1 месец

Тоя па , маке те не бръсне за слива бе , където е донекъде право .