95

Анонимен

преди 1 месец

ес призовава сърбоманите да спазват Преспансктото споразумение, а за договора с България нищо. ПАК ИСКАТ ДА НИ ПОЖЕРТВАТ ТЕЗИ РЕПТИЛИ. ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗТРИВА ВСЕКИ СПОМЕН ЗА БЪЛГАРСКОТО МИНАЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ. ТАКИВА ЛИ ЩЕ ВЛИЗАТ В ЕС С АНТИБЪЛГАРСКИ ДЕГРАДАЦИОНЕН ПРОЦЕС... ТОВА ЛИ СА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ, КОЙ ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ЧОВЕКСА В МАКЕДОНИЯ ОТ БРЮКСЕЛ

94

Анонимен

преди 1 месец

Реакторите в Белене ги харизва сглобката с решение на парламента. Много нагло лъжете но управлението ви от 9 месеца е толкова жалко и антибългарско, че само наркомани и пияници мистици биха гласували за вас. И ако Бойко е диктатор според психодеснитее, нека остане на владст, защото диктатурата на психодесните ще направи от Бойако да изглежда най-виден реален демократ. НИТО ГЛАС ЗА ПРОКОБИЕВАТА ПРОКОБА НАД БЪЛГАРИЯ.

93

Анонимен

преди 1 месец

Ние последната колония ли ще останем на този свят? Дарение на два реактора и купуване на един прескъп. Минни концесии на един процент. Шистов газ. И розови пожелания и миражи. И нпо платени тутки. Че и ДАНС казва за предателството на Ченева в полза на сръбските агенти в Скопие и нищо тишина в блатото.

92

Анонимен

преди 1 месец

Радев от къде знае какво може да му хрумне на нещастния Главанак? Той вече направи достатъчно бели, опитва се и реакторите за Белене да хариже мизерника мръсен!

91

1

преди 1 месец

Така се прави - поставяш червените линии на мястото им още в началото, на който не му харесва, да си оправи поведението. Гърците ги държаха на къс синджир 28 г. докато им мине античката краста и престанат да дрънкат глупости на тема древна Елада. Албанците ги навряха в *** газ и днес полофината фиром е окичен с албански знамена, а макетата са аут. Ние трябва да ги оставим да се варят в собствен сос, докато им мине антибългарския бяс, ако трябва и 50 г.Пък тогава РСМ ще е източна Албания.

90

Анонимен

преди 1 месец

До Бунгар - заслуги може да си прИпишеш, за разлика от историята, която твоите хора прЕписват, точно толкова неграмотно, колкото и ти си пишеш постовете - с грешки и неправилно

89

Анонимен

преди 1 месец

Президентите на двете държави не подписват политически споразумения, премиерите. Радев да мълчи!!! Руски шпионина.

88

Идеалист

преди 1 месец

А подписите за Треморието да не сте решили да ги ревизирате и да прогоните Шарлатаните. Сакън, как...аз съм верен натовски генерал!!

87

Анонимен

преди 1 месец

Въобще ми е през оная работа, какво правят тези ***. Да си бяхме запазили излаза на Бяло море, а то нашите деди колко кръв са проляли за тези извънземни камъняци. Такива като Шкембе-войводата да си вдигат рейтинга с измислената им нация.

86

Фердо

преди 1 месец

Еех, Бунгаре! Ти си цял сърбигъз /има такава билка/. Основата ти е сръбска. Имаш нахалството и наглостта да преиначаваш историята.

85

Бунгар

преди 1 месец

Какво ли не сме правили ние българите,само и само да се отдалечим от Македонския език,който е основата на Славянските езици.Сега даже имаме нахалството и наглоста да се опитваме да присвоим заслугите им към славянските народи и да се опитваме да си препишем техните заслуги за наши.Ако и това не е красдене на история,здраве му кажи.

84

ДНК АНАЛИЗ..

преди 1 месец

СИЛЯНОВСКА ДА СИ НАПРАВИ ДНК ТЕСТ И ДА ВИДИ КАКЪВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ БАЩА И...

83

Анонимен

преди 1 месец

Абе Радев чувал ли е за Еуропски вредности. Ние им казваме Европейски ценности. Говорим един и същи език,а не се мислим за вредни люде. Оправете го малко този смисъл на думите.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ами, заложиха медните мини около Миджур, а има и едно ски-курортче там "Стара-планина" за което сърбетата зимата ми казаха, че също е заложено. Така, че скоро ще граничим с могъщ Китай. Представи си, ако заложим Банско и пристанище Варна, кви тунели и магистрали ще направят. В Македония нещо се дърпат с едни мини и там магистралата ич не върви. А пак е китайска. Ама сега, новата президентка ще оправи работата.

81

Анонимен

преди 1 месец

Не се разбра тезата на Селяноска. Тя каза, че зачита договори само в писмен вид. А устно, може да използва според самоидентификацията. Но понеже Македония било име от женски род, то там трябва вече да има само жени. Например, ако сте зъболекар и ще бъркате в устите на богопомазаните шарени цвекьета, до да бъдете добър да си отрежете оная работа и да смените пола. Цялата и реч беше изградена от феминизъм, за да може, ако някой от съседите се опре, да го обвини в сексизъм и женомразство.

80

az

преди 1 месец

До Анонимен 66 защо не приемаш препоръчителната дневна доза , преимах повече от това, не виждаш ли какви ги пишеш ?

79

Реал

преди 1 месец

Мисля, че вавилонците чак сега разбраха, че ЕС ги е направил н маймуни.

78

Абе ти тук ли си?

преди 1 месец

До Анонимен 66. Продъниха се да те търсят, че то досега случай на избягал от лудницата няма!

77

Анонимен

преди 1 месец

Ами македонците поне си избраха политици, които имат самоочувствие и не предават Родината си. Не се кланят на разни посолоства и да се влачат по корем. Като не ги приемат в ЕС голям праз. Ние от 17 години сме в ЕС, а като минеш границата със Сърбия имаш чувството , че те са доста по добре. Хубави магистрали, пътища. В Белград Околовръстното им е чудо и приказ с детелини , кръстовища на две нива и скорост от 120 км, а софийското околовръстно между Люлин и Бъкстон е дупка до дупка и светофари.

76

Анонимен

преди 1 месец

За какво им е на македонците ЕС , след като си имат Сърбия ,Русия и още няколко държави за приятели ?