8

пияница мистик

преди 1 месец

Имам ирански шафран. Донесе ми го като подарък предишната любовница, която е мултимилионерка. Жалко, че не мога да качвам снимки тук да го снимам и да ви го покажа. Всъщност аз знам, че това са тичинките на специален вид минзухар. Тук са го нарекли Крокус. А хайвер от Белуга не съм ял, но пък редовно пия водка "Белуга" :)))

7

пияница мистик

преди 1 месец

Всъщност Кобе е град, център на префектура Хього. Другото е правилно. А нашите съветски путин0питeци нека научат, че тази порода крави имат право да я отглеждат само японците и "краварите", както наричат американците и струва 600 лева килото. Но нашите комунисти са си свинаpи. Те нямат пари за такова месо и купуват от БИЛА, ЛИДЛ и Кауфланд намалено свинско на промоция или си гледат свинe на село, откъдето са произлезли :)))

6

През соца бе

преди 1 месец

Мозък от старшина.

5

IQ 3.14

преди 1 месец

една от най скъпите храни у нас са инстантните спагети. при някои видове цената гони сто лева килограма

4

Анонимен

преди 1 месец

Яжтe ГMO-внa yeee, твa roитe, cъrлacyвaнo e c nocoлcтвoтo...

3

Анонимен

преди 1 месец

Кат няма бели трюфели да ядат бели бъбреци

2

Ром"с

преди 1 месец

Хм,стейк от говеждо съм пробвал(към 80-90 лв за двама ,но преди 10 години кошато една св пържола бе 4-5 лв) и е страхотно вкусно ..но стейка от Кобе не успях да пробвам в Япония,просто не се получи,а в Япония една рибка бе към 6 долара или една ябълка 5-6 долара,говоря за преди 6-7 години ..хайвер червен ям 5-6 пъти в годината и ми харесва,а черен хайвер съм пробвал 2-3 пъти ,но не ме впечетли..не зная от белуга ли бе или.. но не ми хареса(то и червеният отначало също не ми харасваеше..))

1

Анонимен

преди 1 месец

За тия пари, тия мазни полусурови пържоли най-добре да се сервират със сертификат за uguотизъм.