23

Анонимен

преди 1 месец

руснак

22

Вулкан

преди 1 месец

И какво се оказа ¿ Висшите шевове в Русия опъват едни пари и строят палати за милиони , а народа плаща с кръвта си ! Но не плащат момчетата на депутати ! Не плащат с кръв и момчетата на бизнесмени! Не плащат с кръв дори момчетата от Москва ! Кръвта се пролива на най- бедните и на мюсюлманите! Факт ли е ? Факт е ! Затова и скочиха да правят атентати. Проблема е, че Чеченските лидери пак за денги подкрепят Путин. А в тези мюсюлмански руски републики зреят огромни конфликти и лава от напрежение

21

до 16

преди 1 месец

Прав сте Сър, но пък силната страна на Украйна е Пентагонът с неговата Космическа флотилия.

20

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 1 месец

НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ОБИЧА РУСИЯ! ...СМЯТАТ Я ЗА АДА НА ЗЕМЯТА!

19

Боби

преди 1 месец

След скандала с Вагнер а в сегашно време след скандала с замесника на Шойгу последния няма как да си запази генералските лампази. Отива в съвета по сигурност докато се пенсионира...

18

Анонимен

преди 1 месец

До Ясно е, че Джуджето е назначило крадец като него. Сега едни милиони ще потекат към Жужето-цар, вместо към еленовъда. Крепостните ваттенки не ги очаква нищо хубаво.

17

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Пишман - Пиндостан пълни памперса с трансатлантически ценности... Бг ми$$ирките с радост вдишват аромата и вкусват с апетит от ценностите на Посолството. Така е демократично! За 100 гривни какво ли не правят миличките...

16

Христо Христов

преди 1 месец

Стискам палци в *** със Суровикин да допринесат за бума на чивалената индустрия в НАТО! Днес още си купувам акции от завод за чували за отпадъци.

15

Ясно е

преди 1 месец

Ами ясно е,че това е война на икономиките и затова слагат икономист.

14

Анонимен

преди 1 месец

Дереджето на Украйна не е цветущо. Но назначаването на Белоусов е една много лоша новина за Украйна. Чака ги умна и дълга война, унищожителна война. Икономиката и математиката не са силните страни на Украйна.

13

ТАЗИ ВОЙНА...

преди 1 месец

...РАБОТИ ПРОТИВ РУСИЯ И НЕЙНИЯ АГРЕСИВЕН И ЗАВОЕВАТЕЛИН ХАРАКТЕР!

12

АМИ, ДА....

преди 1 месец

..добре че Русия започна войната с Украйна, за да разбере ЦЯЛ свят , кви сфине са руснаците и комунистите и да ги намразят още повече...!

11

R.A.T.M

преди 1 месец

Икономиката на войната не е по-малко важна от военната тактика или стратегия явно последните две са ясни. Скоро запада ще разбере, че колкото и пари да даде бройките оръжие и хора не се увеличава все едно да пълниш вода в пробито буре.

10

Анонимен

преди 1 месец

Много закъсняха в Русия с назначаването на цивилен за военен министър. В България се изредиха куп такива назначени от режима на демократите

9

Анонимен

преди 1 месец

А кой ще е следващият?

8

Toni Ivanov

преди 1 месец

То за това не върви "специалната"операция на Путин,защото се назначава счетоводител за министър на отбраната,който си няма понятие от военно дело. Трябваше да е генерал от кариерата.

7

Анонимен

преди 1 месец

То има ли значение кой ще е министър на отбраната, като Путин е едноличен собственик на Раша :)))

6

Цирк

преди 1 месец

Английският военен министър вече изпадна в истерия и си изпусна нервите с обиди.

5

Беловласов

преди 1 месец

Поредния бушон на джуджето, който ще изгори и изпере пешкира след поредния провал да се разрушат още няколко села около браздата.

4

Да

преди 1 месец

Сега ще видят Украйна,звезди през деня...