40

Анонимен

преди 1 месец

Блока е по нов и по висок !

39

Анонимен

преди 1 месец

Направо си е ракета дошла от района на Харков като отмъщение по цивилни по силно да боли това ужасно .

38

G.I. Joe

преди 1 месец

15 фашаги при другаря Сталин в ада...

37

Анонимен

преди 1 месец

19 мирни жители. А Путин не убива мирни жители удря западна украйна

36

Емил Стефанов

преди 1 месец

Малко извратено ми се вижда това че никой не забелязва цивилни жертви освен ако не са ционисти,фашисти или нацисти.

35

блицкриг

преди 1 месец

Преди време руски Су-34 изпусна авиобомба ФАБ-500 над Белгород. Тогава улучи пътя и жертви нямаше. Повече от 30 изпуснати авиобомби на руските бомбардировачи са паднали в нивите в района на Белгород.

34

Мдааа

преди 1 месец

Типична за нацистките хохли подлост. Само пълно изчистване на територията от зелени амеби.

33

Анонимен

преди 1 месец

"Я намери в Google maps ул. Щорса 55А, Белгород и виж къде е запад! Точно от запад-югозапад е дошла ракетата!" - Ракетата е дошла от района на ЖП-възелът Козача Лопонь, на север-северозапад от Харков.

32

До 33

преди 1 месец

Ракета няма. Има отломки от ракета, която е била свалена от руското ПВО. Но ето това се случва когато когато бойна глава земя-земя удари жилищна сграда в 3-я етаж, а не както се опитваха да ни убедят украинците с дупката си в блока, направена от тяхното ПВО в Киев.

31

r3v0lv3r

преди 1 месец

Вече има видео от инцидентът, не се вижда никаква ракета, експлозията е ниско долу и се говори, че ФСБ тия дни са посетили сградата.Всичко мирише на поредната руска провокация.

30

Анонимен

преди 1 месец

Вчера в Белгород са убити общо 19 човека. Хохлите пуцат с неточно РСЗО и смотана "Точка-У" по неделния град, да си припомним, че в почивния 30.12.2023 г. хохлите убиха посред бял ден 28 човека пак в Белгород. И това от безсилна злоба. К'во ги правиш такива? Ми, да, ликвидираш ги. Пленените хохли във Волчанск рязко ще намалеят, ликвидиране на място и толкоз.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 30 Сериозно ли, бе лъжец? Я намери в Google maps ул. Щорса 55А, Белгород и виж къде е запад! Точно от запад-югозапад е дошла ракетата! Долна, лъжлива твap!

28

Анонимен

преди 1 месец

Сградата в Белгород е ударена от север-североизток , ясно се вижда на камерите. Серев-североизток е РУСИЯ ! Украйна е от юг и няма как ракета изстрелята от Украйна да удари висока сграда от север !!!!! Долбайоби сте , вие от тая кремълска помойка !

27

Анонимен

преди 1 месец

Тази снимка по ми прилича на блок някъде в България след ромска сватба, отколкото ударена от ракета в Русия.

26

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Стреляш по Богородица губиш Харков.Колко по по лесно да им се обясни на фашистите?

25

Мужик

преди 1 месец

Само така, бой по каските на злите джуджета!

24

емо

преди 1 месец

докато руснаците атакуват само военни обекти и свързани с тях обекти на енергосистема-та, украинците атакуват преимуществено граждански обекти, като този жилищен блок в белгород - 15 души са загинали. това се нарича тероризъм и неслуайно от оон осъдиха това. да не говорим за донецк и др. градове от донбас, обстрелвани почти ежедневно. такава терористична държава няма право на съществувание.

23

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците извършиха много зверства в различни градове избиха хиляди цивилни и сринаха стотици жилищни гради умишлено, сега седнали да хленчат. Видите ли, по нас не може да се стреля, но ние можем да избиваме "хуманно".

22

Анонимен

преди 1 месец

В наскоро провелите се натосвки учения на територията на България целта, според думите на осведомения журналист, е била вражеските сили да се изтеглят към град и там да се водят сражения. Защото" в град численото превъзходство не е от значение". Т.е. и нашите ги обучават да рушат градовете и да изтребват населението, както го видяхме в Мариупол. Къде е журналистът александър Марков от БНТ? Той показа, как украинците влизат в жилищата на хората и Киев, гонят ги оттам и си правят огнева позиция.

21

Анонимен

преди 1 месец

Защо пак умишлено публикувате неверярна картинка? Има достатъчно кадри. Срутеният вход е на нова десететажна сграда. нея трябваше да представите.